Workshops & foredrag

"Digitalisering" og "online markedsføring" er efterhånden globale buzzwords, som de færreste kender den reelle betydning af. Jeg holder meget af at holde workshops og oplæg, hvor jeg tager de forskellige begreber og digitale udfordringer "ned" til et niveau, hvor alle kan være med. På mine workshops / kurser får I et indblik i, hvordan man kan skabe en forretning, der tænker 'online first', og jeg tager højde for de udfordringer, I står over for.

3 User

Hvorfor en digital workshop eller foredrag?

Mange vil gerne ride med på bølgen, når det kommer til online markedsføring og digitalisering, men hvor skal man egentlig starte? Jeg holder workshops i de forskellige digitale discipliner - såsom SEO, annoncering og data analyse.

Men jeg bidrager også til, at I finder en intern struktur med digitale redskaber - såsom Trello og Slack - så I er gearet til den digitale rejse. Endelig giver jeg råd til, hvordan I kan agere agilt i den digitale verden. Det kan være en fordel, når man eksempelvis arbejder i sprints, som særligt Google er kendt for.

Vidste du? Mckinsey vurderer, at den digitale transformation er rykket 3-5 år frem, fordi bestyrelser, ledelser og direktører - som følge af covid - pludselig stod over for udfordringer, der skulle løses digitalt, da fysisk tilstedeværelse ikke længere var muligt. Jeg nyder at være en del af processen og transformationen og hjælper med glæde din virksomhed på rette vej.

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Min process

one
01Gennemgang

Først tager vi en gennemgang på mail eller telefon omkring jeres nuværende digitale niveau. Når vi har fundet ud af, hvad jeres ønske er, sammensætter jeg en workshop eller et foredrag, der passer til netop jeres forretning.

two
02Værktøjer

Vi afholder workshoppen fysisk - og afhængig af længde tager vi et par pauser, hvor jeg går rundt og snakker med deltagerne. Det er ikke alle personlighedsprofiler, der vil råbe højt, og det tager vi højde for på en workshop.

three
03Rapportering

Jeg kommer med mine anbefalinger, og vi kan aftale en opfølgende workshop, foredrag eller blot maildialog, hvis dette ønskes, således vi får fulgt op på det afholdte kursus eller workshop.

Hvad koster et kursus?

Alle kurser, foredrag og workshops er skræddersyede til din forretning, hvorfor jeg ikke har en fast pris. Jeg sammensætter dog gerne et uforpligtende tilbud, der passer til dine behov, hvis du blot udfylder formularen til højre.

På trods af corona afholder jeg fortsat workshops for virksomheder – såvel digitalt som fysisk – hvor vi dykker ned i jeres udfordringer og de digitale discipliner, som I ønsker at fokusere på.

Prisen er den samme, uanset om det er digitalt eller fysisk.

  rating
  I have known Micky for quite a while and we have worked together in many aspects of growing SlikhaarShop.com. I like the way he always manages to keep updated with the rich pallet of online marketing options. If you ever doubt that, go check out his blog or drink a cup of coffee with him. He helped us re-think the technical infrastructure to increase traffic through e-commerce, Blog posts and Facebook Campaigns. Having him on board in our top motivated entrepreneur team opened up for many strategies we’re still using to this day. “A growth hacking paradigm.“ He has shown that he can deliver results, and he understands the ever-changing dynamic of the online marketing algorithms, which is crucial for long-term success. As a college Micky is an executor and a hard working person, with a passion for scaling the business he is working for.
  Emil Vilain

  Co-founder & CEO, Slikhaarshop A/S

  rating
  Jeg har gennem længere tid haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Micky. Dette samarbejde har bidraget med flere ting: Personlig inspiration, professionel sparring, forretningsudvikling og et venskab. Hans evne til at perspektivere, analysere og navigere i nyeste tendenser indenfor paradigmet af digital marketing, er dybt imponerende. Micky Weis er uden tvivl et af de mest velovervejede og kompetente mennesker jeg har mødt på min vej. Jeg er især vild med den balancerede tilgang til online markedsføring som han har. På den ene side ser jeg en enormt hardcore data cruncher, og på den anden side, en kreativ katalysator for kampagne og content-ideér, samt et indgående forståelse af div. platforme. Varmeste anbefaling herfra.
  Jacob Bech

  Digital Marketing Manager, Shaping New Tomorrow

  rating
  Kæmpe anbefalinger herfra! Micky er klart den skarpeste og mest proaktive person jeg længe har mødt og arbejdet med! Happy Helper er ikke en almindelig e-commerce forretning. Dette kræver evnen til at tænke i andre typer metrics, være kreativ og have en god forretningsforståelse på tværs af platformen - dette har Micky formået og bidraget til i stor stil. Derudover en super flink, hvilket gør samarbejdet sjovt!
  Jesper Tilsted Brok

  CMO & Partner, Happy Helper A/S