Skal jeg have en Facebook Business Manager?

Det er i princippet ikke nødvendigt at have en Business Manager hvis man gerne vil annoncere på Facebook og Instagram (disse 2 platforme hænger sammen fordi de ejet af samme ejer – Facebook / Mark Zuckerberg). Man kan godt have bruge en annonceadministrator uden.

Men hvis du gerne vil tage din annoncering seriøst, vil jeg klart anbefale at få oprettet en Facebook Business Manager via https://business.facebook.com/ – og så derefter følge guiden og få opsat det korrekt. Et solidt fundament på platformen kan ofte være afgørende for succes på platformen efterfølgende.

Det vigtigste er at få koblet ens Facebook side, ens Instagram profil og ens annoncekonto op på en Business Manager. Derefter skal man have opsat et produktkatalog hvis man sælger produkter (kan også bruges af andre brancher end lige netop webshops) og selvfølgelig et Facebook pixel hvis man ønsker at bruge trafikken på ens hjemmeside, hvilket jeg vil anbefale, da det oftest er de målgrupper der performer bedst.

En anden grund til at det er fornuftigt at have en Business Manager er at det er muligt at styre roller – hvem der skal have adgang til hvad, du får adgang til Facebook Attribution som er et område der vækster mere og mere, og mange andre funktioner som kan have en stor effekt på hvordan du allokerer dine budgetter på medierne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du ikke gå ikke glip af noget?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle mine tips og tricks gratis i din indbakke.