Hvad er forskellen på organiske resultater og Google Ads?

Forskellen mellem organiske resultater og Google Ads er, at Google Ads er betalt annoncering ‒ det er de organiske resultater ikke.

Der er altså tale om to forskellige markedsføringsmuligheder, men de er gode at kombinere, hvis du ønsker at være synlig i søgemaskinerne.

Google Ads er betalte annoncer, og organiske resultater kommer af en SEO-venlig hjemmeside

Google Ads er betalte annoncer på Google ‒ det er for eksempel de annoncer, du kan se i toppen af siden, når du laver en søgning på Google. De søgeresultater, der ikke fremgår som annoncer, er det, der kaldes organiske resultater.

Hvor din virksomhed ligger placeret i de organiske søgeresultater afhænger af, hvor SEO-optimeret din hjemmeside er. Dine tekster er SEO-venlige, hvis de indeholder nogle udvalgte, særligt relevante søgeord. Er dine tekster SEO-optimerede, betyder det, at din hjemmeside får en bedre placering i Googles søgeresultater.

Den gode placering skyldes, at Google vurderer, at det er relevante resultater for den pågældende søgning.

Kombinerer du Google Ads og organiske resultater, øger du din online tilstedeværelse mest muligt

Du har helt sikkert et ønske om, at din virksomhed er synlig i søgemaskinerne ‒ og så er det faktisk en god ide at kombinere Google Ads og de organiske resultater.

Kombinerer du din organiske SEO-trafik med betalt Google Ads, bliver din online tilstedeværelse langt større. Det kommer sig af, at du med Google Ads får hurtige resultater, og at du med god SEO opbygger organiske resultater over længere tid.

,

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du ikke gå ikke glip af noget?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle mine tips og tricks gratis i din indbakke.