Linkedin annoncering

LinkedIn er i en rivende udvikling. Mediet har over 2 millioner danske brugere, og der er god grund til at give platformen opmærksomhed - især hvis man arbejder med B2B.

linkedin 1

Hvorfor LinkedIn annoncering?

Eftersom omkring 25% af alle danskere bruger LinkedIn, er der god grund til at kigge mod det populære medie. Efter Microsoft købte platformen for nogle år tilbage, er der kommet mange nye tiltag, og de bliver ved med at udvikle. Jeg har de sidste 2-3 år arbejdet meget med LinkedIn - både på annonceniveau, men også "organisk", hvor jeg har promoveret mit eget brand løbende.

Det spørgsmål, du skal stille dig selv, inden du giver dig i kast med annoncering på LinkedIn er: "Hvem er min målgruppe? Og hvilken målgruppe finder jeg på mediet?". Man kan sige, at LinkedIn er skabt for brugerne, der er engagerede i deres erhverv og den industri, de arbejder inden for. Du skal derfor være opmærksom på, at LinkedIn primært er et B2B medie, og derfor handler det om at skabe synlighed omkring jeres produkt og services på en måde, der appellerer til netop dette crowd.

Ansøg som kunde
micky-thumbnail-1 pattern

Annoncering & kreativitet

I fællesskab kigger vi på jeres data fra hjemmeside, app eller lign. Derudfra bygger vi en annoncestrategi, der udmunder i, at vi får kigget på de rigtige kreative formater, der passer ind i jeres strategi.

Med andre ord analyserer vi os frem til, hvordan vi kan lave den rigtige strategi ud fra jeres kunder og den identitet, I ønsker at fremstå med. På den måde sikrer vi os, at kommunikationen stemmer overens med målgruppen på mediet.

LinkedIn bygger flere og flere annonceværktøjer ind i deres platform. Det gør også, at der er mulighed for at gøre brug af dataanalyse til at blive endnu skarpere på blandt andet målgrupper og budskaber. Vi følger udviklingen meget tæt og tester konstant deres nye funktioner af. På den måde sikrer vi os altid at være på forkant og at kunne tilbyde den mest moderne form for annoncering på platformen. Selvfølgelig med fuld gennemsigtighed.

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres nuværende data, og i fællesskab finder vi ud af, hvor I skal hen med jeres annoncering på platformen. Med andre ord: Vi kommer godt fra start.

two
02Værktøjer

Vi kigger på, hvilke formater, placeringer og resultater I ønsker. Ud fra dette igangsætter vi kampagnerne. Budget og ønsket målsætning har vi lagt fra start, så der ikke kommer overraskelser i processen.

three
03Rapportering

Jeg har en konstant dialog med jer. Ser I noget i jeres annoncer, som ikke stemmer overens med jeres forventninger, laver jeg det om øjeblikkeligt. Jeg ændrer løbende på annoncerne, og jeg holder jer opdateret med resultaterne og giver anbefalinger til både budget og nye tiltag.

Uforpligtende oplæg

Jeg svarer næsten altid indenfor 24 timer.

Jeg har desværre ikke plads til at tage alle cases ind, og det er heller ikke sikkert, vi er det rette match. Hvis det er tilfældet, vil jeg forsøge at sende jer videre til kollegaer i branchen.

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

  rating
  I have known Micky for quite a while and we have worked together in many aspects of growing SlikhaarShop.com. I like the way he always manages to keep updated with the rich pallet of online marketing options. If you ever doubt that, go check out his blog or drink a cup of coffee with him. He helped us re-think the technical infrastructure to increase traffic through e-commerce, Blog posts and Facebook Campaigns. Having him on board in our top motivated entrepreneur team opened up for many strategies we’re still using to this day. “A growth hacking paradigm.“ He has shown that he can deliver results, and he understands the ever-changing dynamic of the online marketing algorithms, which is crucial for long-term success. As a college Micky is an executor and a hard working person, with a passion for scaling the business he is working for.
  Emil Vilain

  Co-founder & CEO, Slikhaarshop A/S

  rating
  Jeg har gennem længere tid haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Micky. Dette samarbejde har bidraget med flere ting: Personlig inspiration, professionel sparring, forretningsudvikling og et venskab. Hans evne til at perspektivere, analysere og navigere i nyeste tendenser indenfor paradigmet af digital marketing, er dybt imponerende. Micky Weis er uden tvivl et af de mest velovervejede og kompetente mennesker jeg har mødt på min vej. Jeg er især vild med den balancerede tilgang til online markedsføring som han har. På den ene side ser jeg en enormt hardcore data cruncher, og på den anden side, en kreativ katalysator for kampagne og content-ideér, samt et indgående forståelse af div. platforme. Varmeste anbefaling herfra.
  Jacob Bech

  Digital Marketing Manager, Shaping New Tomorrow

  rating
  Kæmpe anbefalinger herfra! Micky er klart den skarpeste og mest proaktive person jeg længe har mødt og arbejdet med! Happy Helper er ikke en almindelig e-commerce forretning. Dette kræver evnen til at tænke i andre typer metrics, være kreativ og have en god forretningsforståelse på tværs af platformen - dette har Micky formået og bidraget til i stor stil. Derudover en super flink, hvilket gør samarbejdet sjovt!
  Jesper Tilsted Brok

  CMO & Partner, Happy Helper A/S