personalisering marketing

Hvad er plugins til ChatGPT?

ChatGPT har i den grad revolutioneret måden, vi anvender AI på i dag. Med den skarpe chatbot, der kan besvare et hav af anmodninger, spørgsmål og som noget nyt også kan behandle anmodninger i form af billeder, har det kun været et spørgsmål om tid for, hvornår Open AI åbnede op for muligheden for samarbejde mellem ChatGPT og andre værktøjer og hjemmesider.

Dette er nu blevet muligt i form af de længe ventede plugins, der gør det muligt at stille AI værktøjet anmodninger og få svar, der går ud over chatbottens egen lynhurtige AI teknologi.

Hvilke plugins der mere specifikt er tale om, samt hvilke fordele de kan bidrage med, skal vi kigge nærmere på i dette indlæg.

Hvordan får man adgang til plugins?

For at få fri adgang til de mange forskellig plugins er det nødvendigt at have et ChatGPT plus abonnement, der således åbner op for den nyeste version af Open AI værktøjet; nemlig GPT 4.

Med GPT 4 har du muligheden for at scrolle igennem udvalget af programmer og således vælge op til tre relevante plugins ad gangen, når du skriver din anmodning ind i chatbotten.

Interesseret i at vide mere om ChatGPT 4? Læs mit indlæg her.

Du kan til enhver tid skifte ud i, hvilke programmer du vil have koblet til chatbotten, afhængig af hvad dine specifikke anmodninger går på.

I skrivende stund er der over 100 plugins tilgængelige til ChatGPT, og det er blot et spørgsmål om tid, før flere tredjepartsprogrammer finder deres vej ind i det populære Open AI værktøj.

Mine egne favorit plugins:

  • Resume Co-pilot
  • Prompt Perfect
  • Show me Diagrams
  • WebPilot

Sådan kan du anvende plugins til ChatGPT

Open AI fremhæver selv muligheden for, ved hjælp af plugins, at give brugeren svar, der går udover ChatGPT’s egen AI teknologi.

Således finder man altså plugins, der eksempelvis kan præsentere brugeren for opskrifter baseret på anmodninger om, hvad aftensmaden skal stå på, relevante indkøbslister og slutteligt forslag til butikker, der måtte sælge de nødvendige ingredienser.

Dertil finder man også andre plugins, der leder internettet igennem for de bedste flyafgange, billigste produkter såvel som insight i aktieverdenen, der afhængig af dine anmodninger, kan være enormt hjælpsomme.

Muligheden for at lære nye sprog, transskribere videoer og oprettelsen af personaliserede musikplaylister er også blandt de mange nye muligheder, som Open AI har åbnet op for i samarbejdet med plugins. Personligt er jeg spændt på, hvad denne udvikling betyder for andre AI chatbots som eksempelvis Google Bard og Microsoft Copilot.

ChatGPT præsenterer også egne plugins

Det er dog ikke udelukkende tredjeparts plugins, der har fundet vej til det populære Open AI værktøj – ChatGPT fremhæver at de nemlig også har deres egne plugins klar, der inkluderer deres egen web browser og kode fortolker.

Deres web browser gør det muligt for brugeren at få de mest aktuelle svar på anmodninger ved hjælp af GPT’s hurtige søgninger på nettet. Svarene på anmodninger ved hjælp af dette plugin vil have referencer inkluderet, således at brugeren altid selv kan tjekke op på data fra den anvendte hjemmeside. Dertil kan GPT’s kode fortolker analysere data og visualisere denne for brugeren såvel som at løse kvantitative samt kvalitative matematiske spørgsmål.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »