Facebook annoncering

Læs hvordan vi arbejder med Facebook annoncering

Hvorfor Facebook annoncering?

Vidste du, at der er over 3.500.000 mennesker på Facebook i Danmark?

De fleste af os bruger det sociale netværk til at kommunikere med vores venner og familie på daglig basis. Derfor er Facebook et stærkt værktøj til promovering af produkter, brands eller services.

 

Uanset størrelse og branche har du mulighed for at vækste din forretning gennem annoncering på Facebook. Jeg har, gennem de sidste 7 år, brugt over 20.000.000 kr. på platformen, og jeg har arbejdet med brands som Hummel, DK Company, ARLA og ChefMade. Yderligere har jeg arbejdet med lokale restauranter såsom The Burger Concept, og endelig har jeg arbejdet med personligheder såsom Peter Bendtsen og Mark Wosgerau. Med andre ord kan Facebook bruges uanset branche, og der er således ingen undskyldinger for ikke at udnytte mediets uendelige potentiale.

Opsætning & analyse

De fleste tror, at det er Boost-knappen, der dækker over annoncering på Facebook, men dette er langt fra korrekt. Mulighederne er mange; hvis ikke uendelige, og det er med at udnytte Facebooks annonceringssystem korrekt, hvis du vil have succes på platformen.

 

Facebook har udviklet en annonceplatform, der kaldes “annonceadministratoren” (tidligere kendt under betegnelsen “Business Manager”). Denne platform fungerer ligesom Google Adwords, som er Googles annonceringssystem.

 

Vi starter med opsætningen, da denne er alfa omega. Vi opsætter en struktur, som er ligetil, og som giver mening for jer. Vi tager et kig på tracking på din hjemmeside, og vi får opsat de rigtige målgrupper baseret på data. Denne process er nødvendig, da den sikrer en god struktur fra starten, og du bliver således sparet for en masse dyre fejl, som ellers typisk opstår i takt med, at kontoen skal skaleres.

Den kreative del

Der er en hård konkurrence mellem de eksisterende sociale medier, og derfor udvider Facebook konstant med nye formater, medier og muligheder.

 

Jeg sidder med over 100 forskellige konti, og jeg ved derfor, hvad der rører sig, og jeg er altid ajour med de nyeste tiltag. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om at holde dig opdateret, da jeg klarer denne del for dig; jeg læser nemlig alle de nye rapporter, og jeg studerer de nyeste trends, så din forretning kan gå forrest.

 

Jeg står også for at varetage dine annoncer. Med jeres designmanual, herunder logo, font og farver, sørger jeg for, at jeres brand får det rette udtryk på de sociale medier, og vi skaber således en rød tråd gennem annoncering på Facebook.

 

Jeg sørger også for at udskifte annoncerne ofte, således brugerne konstant føler, at de får noget nyt at se.

Gennemsigtighed

Jeg ved, at alle forretninger er forskellige, og dette har jeg altid in mente. Jeg går ind for 100% gennemsigtighed, og jeg sørger altid for at give et klart billede af, hvad jeg laver og hvorfor.

 

Jeg spørger løbende ind til resultaterne, således vi kan optimere ud fra jeres forretning og ud fra den reelle virkelighed. Jeg mener, at sparring er nødvendigt for at skabe en god forretning på Facebook.

Er det magi?

Nej – sådan fungerer et samarbejde

Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres nuværende data, og i fællesskab finder vi ud af, hvor I skal hen med jeres Facebook og Instagram annoncering. Med andre ord: Vi kommer godt fra start.

Værktøjer

Vi kigger på, hvilke formater, placeringer og resultater I ønsker. Ud fra dette igangsætter vi kampagnerne. Budget og ønsket målsætning har vi lagt fra start, så der ikke kommer overraskelser i processen.

Rapportering

Jeg har en konstant dialog med jer. Ser I noget i jeres annoncer, som ikke stemmer overens med jeres forventninger, laver jeg det om øjeblikkeligt. Jeg ændrer løbende på annoncerne, og jeg holder jer opdateret med resultaterne og giver anbefalinger til både budget og nye tiltag.

Facebook annoncering med hjertet

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

 

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.