Workshops & webinar
I Google Analytics
Undervisning
Af elever under coronakrisen
Dommer i EUX
Case competition

Kort introduktion

Videnscenter for Digital Handel er en sammenslutning der har til formål at bidrage til øget viden om e-handel på tværs af uddannelser i Danmark.

Det gøres bla. via en videnportal, lidt som jeg har forsøgt at skabe brevkassen her på siden, og ikke mindst via webinar og andre stærke content platforme.

Derudover afholdes der hvert år en case competition som tager udgangspunkt i ægte dansk webshop og hvordan denne kan øge salget. Bedste forslag vinder og får lov at implementere disse.

Løsning

Min rolle hos Videnscenter for Digital Handel har været at bestå i ekstern underviser. Herunder via ZOOM i forbindelse med coronakrisen, for at bringe noget digital liv ind i undervisningen fra den virkelige verden.

Herudover også at bidrage med viden til selve teamet bag Videnscenter for Digital Handel.

Jeg fungerer desuden som både dommer i EUX konkurrencerne og ikke mindst som content generator til diverse arrangementer. Desuden holder jeg ekstremt meget af at arbejde sammen med teamet, både Janne, Lars og Morten har været en fornøjelse at arbejde sammen med.

Janne Gaye
Kommunikationsansvarlig, Videncenter for Digital Handel
Om Micky Weis...

Micky er en stærk ressource inden for digital strategi og vi er rigtig glade for at have ham med i vores Advisory Board i Videncenter for Digital Handel.

Udover altid at være behjælpelig med viden og kontakter, så har vi konkret haft glæde af Micky til vores webinar om Google Analytics og som dommer i vores nationale case competition for erhvervsuddannelseselever.

Han er utrolig sympatisk at arbejde sammen med og giver altid mere end man forventer!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

rating
Om Micky Weis...

It’s not often you come across someone like Micky where you instantly both like him and 100% trust his skills and advise. Just for that, he is very high on my list of people I hope to work more with. He is passionate, smart and I have learned a lot from him already – and I am definitely looking forward to learning more. I would never hesitate to recommend Micky and have no doubt that he can have a strong, positive impact on any project he takes on.

CEO, Reshopper
Aja Guldhammer

CEO, Reshopper