Facebook annoncering
Inkl. teknisk setup
LinkedIn annoncering
For B2B arrangementer
Digital sparring
Sparring

Kort introduktion

Chefmade er en ny platform med 5 år på bagen i Danmark, men med “ny” mener jeg at platformen er ny i sit segment: Social dining

Social dining er et koncept der har eksisteret mange år i udlandet hvor man får en kok hjem i sit private hjem fra en restaurant i landet, som så laver maden i hyggelige vante omgivelser.

Chefmade er en digital platform og har derfor et stort behov for mål af bla. KPIér, udforming af content og ikke mindst en stærkt annonceringsstrategi.

Løsning

Igennem 3 år stod jeg for den digitale strategi. Jeg opbyggede en ny digital annonceringsplan, opsatte KPIér og havde afrapportering til teamet.

Mit ønske var at skabe nogle KPIér der var “nemme” at måle på, forstået på den måde at i starten havde vi ikke bookinger nok til at tage statistiske beslutninger så vi opsatte andre KPIér som hjalp os mod målet.

Derefter havde vi en content dialog så vi præcist vidste hvilke segmenter vi ville ramme og med hvad indhold. Noget der var umådeligt vigtigt for os i forhold til at vi både ville sælge til private (forskellige arrangementer) og ikke mindst sælge til erhverv til bla. julefrokoster og receptioner.

Jacob Bülov
Founder hos Chefmade
Om Micky Weis...

Micky har en unik tilgang til sit håndværk og adskiller sig fra mange andre digitale marketingseksperter, på flere områder. Erfaring som CMO i flere store virksomheder, som sigter mod stjernerne.
Dette giver ham en unik indgangsvinkel til hurtigere og forstå virksomhed og sætte sig i dens sted. At kunne se problemerne og trække på sin erfaring. Stor erfaring fra forskellige kanaler.
Det hele spiller sammen og har Micky fuld forståelse for de forskellige kanaler, fb, adwords, seo, gorilla marketing etc etc. Det spiller alt sammen og har betydning for hinanden i sidste ende.

En hold spiller som ved at man skal lytte til sin kunde og sætte sig ind i virksomheden.

En sjældenhed som mange marketingsspecialister ikke besidder og dette ender ofte med en skilsmisse. Mickys evne til og sætte sig ind i en hver samarbejdspartners virksomhed, dens DNA. Dette er nøglen til hans succes. Et godt menneske, som kun vil det bedste. Ydmyghed er en sjældenhed nu til dags, men i som klæder folk utrolig godt. Micky har en fantastisk indstilling til livet og en man kan lære utrolig meget af, hvis man sætter sig ned og lytter. Jeg kan på det varmeste anbefale Micky til alle og enhver, bedre mand til ens virksomhed skal man lede længe efter.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

rating
Om Micky Weis...

It’s not often you come across someone like Micky where you instantly both like him and 100% trust his skills and advise. Just for that, he is very high on my list of people I hope to work more with. He is passionate, smart and I have learned a lot from him already – and I am definitely looking forward to learning more. I would never hesitate to recommend Micky and have no doubt that he can have a strong, positive impact on any project he takes on.

CEO, Reshopper
Aja Guldhammer

CEO, Reshopper