Facebook kursus

Går du og drømmer om at blive dygtig(ere) til Facebook og Instagram annoncering? Alle de fejl, jeg har begået gennem tiden, ønsker jeg, at du undgår at lave – måske du allerede kender et par af dem? Jeg er sikker på, at du kan drage nytte af nogle af de læringer, jeg har gjort mig de sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med Facebook.

Fb-kursu

Hvorfor tage et Facebook kursus?

Dette kursus er ikke endedestinationen, som gør dig ekspert på én dag. Sådan fungerer det desværre ikke. I min optik kan ingen kurser i verden opveje reel læring og det at sætte sig ned og teste ting af.

Mit ønske er, at dig - som allerede sidder og benytter annoncering i dag - får en masse a-ha oplevelser igennem mit kursus. Du kommer til at spare penge, blive bedre til at skalere dine konti, og du lærer små tips og tricks, der måske kan gøre sådan, at du får endnu mere ud af dine annoncekroner.

Dette kursus er også lavet til dig, der overvejer at gå i gang med Facebook og Instagram annoncering. Det er altså ikke kun for eksisterende brugere af den store platform. Det er også for dig, der lige har startet en webshop eller er ved at opbygge en hjemmeside og derfor ønsker at tage din trafik til det næste niveau.

micky-thumbnail-1 pattern

Næsten alle virksomheder kan drage nytte af Facebook annoncering

Facebook er ubetinget den største annonceplatform i verden sammen med Google. Derfor er det også en platform, man ikke kommer udenom, når man snakker om online markedsføring. I Danmark er der alene over 3 millioner brugere registreret på platformen, og derfor har du en god mulighed for at nå ud til potentielle kunder, uanset hvilken forretning du driver.

Facebooks annonceplatform er igennem de sidste par år blevet modnet ekstremt meget. Det gør, at der kommer flere og flere muligheder til, så det kan være svært at føle sig “hjemme” på platformen.

Derfor mener jeg, at et kursus – eller en workshop – er en god måde at starte på eller at lære på. Som omtalt i første afsnit gør det selvfølgelig ikke, at man kommer perfekt fra start. Jeg vil dog tage dig gennem ting, der gør, at du starter 30-50% bedre – så du undgår at spilde (unødvendige) penge på platformen.

Jeg har hjulpet alt fra brands, personligheder, apps, serviceydelser, b2b virksomheder og e-commerce forretninger med at få en god begyndelse på Facebook samt med at skalere.

Jeg berører alle afkroge i kurset, og det er ikke blot dig, der driver en webshop, der kan få gavn af det Det er også dig, der har en fysisk forretning. Det er faktisk meget sjældent, jeg har oplevet, at en forretning ikke kunne få gavn af netop Facebooks annonceplatform.

Derudover er mange af de eksisterende annonceplatforme bygget på næsten samme måde, når det kommer til det tekniske og selve layoutet. Derfor kan du også drage nytte af dette kursus på andre platforme såsom Google Ads, Pinterest, Snapchat og LinkedIn, fordi du får en basisviden omkring annonceplatform, struktur mv.

Min process

one
01Gennemgang

Vi starter altid med at gennemgå jeres nuværende data, og i fællesskab finder vi ud af, hvor I skal hen med jeres Facebook og Instagram annoncering. Med andre ord: Vi kommer godt fra start.

two
02Værktøjer

Vi kigger på, hvilke formater, placeringer og resultater I ønsker. Ud fra dette igangsætter vi kampagnerne. Budget og ønsket målsætning har vi lagt fra start, så der ikke kommer overraskelser i processen.

three
03Rapportering

Jeg har en konstant dialog med jer. Ser I noget i jeres annoncer, som ikke stemmer overens med jeres forventninger, laver jeg det om øjeblikkeligt. Jeg ændrer løbende på annoncerne, og jeg holder jer opdateret med resultaterne og giver anbefalinger til både budget og nye tiltag.

Hvad kræver det for at tage et Facebook & Instagram kursus?

Det kræver som sådan ikke noget fra dig at tage et kursus hos mig. Facebooks annonceplatform koster først penge, når du tilføjer dit kreditkort og starter din annoncering. Så du skal ikke betale for deres platform til at starte med. Et langt stykke hen ad vejen kan du faktisk implementere mange af de ting, du lærer om i mit kursus, før du betaler penge til Facebook.

For at få det maksimale ud af kurset vil det dog være en fordel at have oprettet en Facebook Business Manager. Det er også en fordel, hvis du har en dertilhørende annoncekonto samt Facebookside og Instagram konto, så du kan starte i dag. Hvis du får det hele sat op inden mit kursus, bliver det nemmere for dig at komme i gang.

Vi berører selvfølgelig også opsætningen af en Facebook Business Manager, hvis du ikke har været i gang med denne del endnu.

Det er også godt, hvis du har en idé om, hvad du gerne vil med din annoncering. Hvis du ikke har det, vil det være svært at opsætte en målsætning for din process, og uden målsætning er det svært at sige, hvornår noget lykkedes eller mislykkedes. Er det salg, trafik, app-installs eller flere e-mails – hvad er jeres formål med annonceringen? Det er også et af de første spørgsmål, du vil blive stillet, i mit kursus.

Jeg har undervist over 200 mennesker i min karriere, og der er stor forskel på, hvor nemt mennesker har ved teknologi og data generelt – så bare tag det i dit tempo, og når kurset afholdes, vil jeg også spørge ind til, om tempoet er okay. Mit ønske er, at du går fra kurset mindre forvirret, end da vi startede, men stadig med masser af gåpåmod og ny læring.

Hvad med et kursus til Instagram?

Som du nok har bemærket, har jeg flere gange nævnt Instagram. Det er, fordi Facebook ejer Instagram, og dermed er annonceplatformene flettede sammen – faktisk ligger Whatsapp også her, hvilket jeg endvidere vil komme ind på i kurset.

Du får altså også Instagram med i dette kursus, eftersom der er et overlap, når det kommer til tanker, metoder og opsætning. Men husk på, at selvom annonceplatformen er den samme, er medierne meget forskellige, når det kommer til indhold. Dette er også noget, jeg kommer ind på undervejs, så du kan blive klogere på, hvilket indhold der hører hjemme hvor. Det skal nemlig siges, at (godt) indhold er key!

Er et kursus ren magi?

Nej, bestemt ikke. Et kursus vil gøre, at du har et godt fundament at bygge på; du skal se det som en tilføjelse, eller et supplement, der kan gøre, at du kommer godt i gang eller lærer noget nyt. Kurset er til dig, der har din egen virksomhed; dig der har et konsulentfirma; dig, der er ved at starte en virksomhed fra bunden eller dig, der blot vil vide, hvordan platformen fungerer, så du kan forstå eksterne samarbejdspartnere, eksempelvis. Med andre ord: kurset er for alle, fordi det skræddersyes til dine behov.

Hvad koster et personligt Facebook & Instagram kursus?

Pris: 7.999 ekskl. moms

Et kursus hos mig tager normalt en formiddag eller en eftermiddag. Prisen er pr. person.

Så hvis flere fra virksomheden deltager, betaler man pr. person for dette. Jeg afholder også online kurser, og prisen er den samme, hvad enten det er fysisk eller digitalt fremmøde.

  rating
  I have known Micky for quite a while and we have worked together in many aspects of growing SlikhaarShop.com. I like the way he always manages to keep updated with the rich pallet of online marketing options. If you ever doubt that, go check out his blog or drink a cup of coffee with him. He helped us re-think the technical infrastructure to increase traffic through e-commerce, Blog posts and Facebook Campaigns. Having him on board in our top motivated entrepreneur team opened up for many strategies we’re still using to this day. “A growth hacking paradigm.“ He has shown that he can deliver results, and he understands the ever-changing dynamic of the online marketing algorithms, which is crucial for long-term success. As a college Micky is an executor and a hard working person, with a passion for scaling the business he is working for.
  Emil Vilain

  Co-founder & CEO, Slikhaarshop A/S

  rating
  Jeg har gennem længere tid haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Micky. Dette samarbejde har bidraget med flere ting: Personlig inspiration, professionel sparring, forretningsudvikling og et venskab. Hans evne til at perspektivere, analysere og navigere i nyeste tendenser indenfor paradigmet af digital marketing, er dybt imponerende. Micky Weis er uden tvivl et af de mest velovervejede og kompetente mennesker jeg har mødt på min vej. Jeg er især vild med den balancerede tilgang til online markedsføring som han har. På den ene side ser jeg en enormt hardcore data cruncher, og på den anden side, en kreativ katalysator for kampagne og content-ideér, samt et indgående forståelse af div. platforme. Varmeste anbefaling herfra.
  Jacob Bech

  Digital Marketing Manager, Shaping New Tomorrow

  rating
  Kæmpe anbefalinger herfra! Micky er klart den skarpeste og mest proaktive person jeg længe har mødt og arbejdet med! Happy Helper er ikke en almindelig e-commerce forretning. Dette kræver evnen til at tænke i andre typer metrics, være kreativ og have en god forretningsforståelse på tværs af platformen - dette har Micky formået og bidraget til i stor stil. Derudover en super flink, hvilket gør samarbejdet sjovt!
  Jesper Tilsted Brok

  CMO & Partner, Happy Helper A/S