Digital strategi
Strategi og sparring
Facebook annoncering
200% vækst via annoncering
KPIér & dashboard
Opsætning

Kort introduktion

ZERV DK’s nyeste ketcherbrand. Du så måske de to ejere, Mikkel og Torben, i Løvens Hule, da de fik en investering fra Jesper Buch og Jan Lehrmann. ZERV driver udover deres eget brand også 10 forskellige webshops med alt hvad hjertet kan begære indenfor padel, badminton, tennis, speedminton og squash udstyr.

Jeg mødte Mikkel og Torben for 3 år siden, og har siden fungeret som ekstern digital rådgiver, og med ansvaret for SEO, linkbuilding og Facebook annoncering.

Dertil har jeg udformet rapporter til bestyrelsen.

Løsning

Jeg har stået for eksekveringen af deres annoncering på både Facebook og Instagram. Henholdvis i både, Danmark og Sverige.

Jeg har ligeledes opsat dashboard for virksomhedens digitale performance og været med til at forberede deres optræden i Løvens Hule. Derudover har jeg arbejdet med at uddanne medarbejdere i teamet til selv at kunne varetage SEO delen og ikke mindst bedre være rustet til at skalere en e-commerce forretning når budgetterne bliver større og større.

Jeg har månedlige møder med Mikkel og Torben, og jeg stolt af at se hvor langt vi er nået med casen siden jeg mødte de 2 gæve gutter for 3 år siden.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.