Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook, Snapchat, Instagram og Google
KPIér & dashboard
Opsætning

Kort introduktion

ILD PIZZA er Danmark’s førende pizzakæde. På et godt 2 år har teamet bag, som bla. består af de 2 stiftere af LaserTryk A/S, Anders og Esben, skabt over 15 lokationer fordelt i hele DK. ILD PIZZA er skabt ud af den digitale tidsånd, med fokus på e-commerce som omdrejningspunktet, forstået på den måde at alle pizzaer skal bestilles via hjemmesiden.

Dette har givet os muligheden for at tracke hele købsflowet. Hvilket er et sjældent syn når det kommer til restaurationsbranchen, som stadig har tendenser til at være lidt støvet når det kommer til den digitale udvikling.

Det har ligeledes givet mig muligheden for at opbygge en strategi som var det en webshop. Det betyder eksempelvis at ingredienserne fungerer som produkter på en webshop, og når du ligger dem i kurven sker der et “tilføjelse til kurv” som var det en normal købsproces.

Løsning

Jeg har stået for eksekveringen af deres annoncering på både Facebook, Instagram & Snapchat. Ligeledes har jeg opbygget deres Google My Business strategi og koblet disse sammen med Google Ads. Det har været afgørende for os at opbygge et brand – vi vil ikke konkurrere med andre pizzeriaer eller takeaway generelt. Vi vil have folk bestiller en ILD PIZZA fordi det er den pizza de vil have. Så vi vil gerne væk fra at “byde” om kamp på eksempelvis ord såsom “pizza”-relaterede søgetermer, men bygge en strategi der ville øget brandets genkendelighed i hovedet på forbrugerne.

Jeg har ligeledes opsat dashboard for virksomhedens digitale performance, så vi kan følge med i antallet af solgte pizzaerne, pris pr. solgt pris, brandets genkendelighed mv.

Vi bruger ligeledes de sociale medier til rekruttering af nye medarbejdere med strategisk annoncering i de byer hvor vi leder efter nye ansættelser til teamet. Desuden arbejder jeg tæt sammen deres kreative hold, hvor den ene ejer Younes bla. bidrager med mange spændende tiltag og konstant udfordrer den kreative linje.

Younes Deaibes
Culture & Creative Director, ILD PIZZA
Om Micky Weis...

ILD.PIZZA har brugt Micky Weis til digital markedsføring og sparring på alt vores marketingstrategi. Micky har været med fra start, da vi havde en enkel butik i Skejby. I dag har vi 15 butikker og flere er på vej. Micky har været en utrolig stor hjælp og altid en fornøjelse at sparre med ham. Man må sige at vi i fælleskab har skabt et fast food brand rigtig mange kender efterhånden. Micky Weis får de varmeste anbefalinger. Glæder mig til mange år endnu.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.