200%
løft i salget
40%
lavere budget
50
timers undervisning

Kort introduktion

ARLA havde et ønske om at opstarte egne distrupters i markedet indenfor forskellige grene. Det vil sige coorporate entrepreneurship. I den ånd har de lanceret projektet RENR som er fokuseret udelukkende på e-commerce og salg via digitale kanaler.

Løsning

Når man starter en e-commerce forretning fra bunden er der mange fald grupper. Via jævnlige workshops og fasttilknyttet som digital sparringspartner har vi formået at få alt det fundamentale på plads for vækst og data indsamling.

Ligeledes har organisationen et stærkt ønske om at lære, hvilket jeg nyder at være en del af. Dertil har jeg fungeret som en form for ekstern CMO for teamet, hjulpet med opsætning af KPIér med ledelsen, opsætning af dashboards og generelt sparring, således teamet følte en tryghed på at skalere forretningen, uden at det blev uoverskueligt.

Ofte er data gennemsigtighed og sparring nogle af nøgleordene for at “turde” at skalere en forretning som en e-commerce forretning hvor tingene ofte kan løbe ud af hænderne på én, da der er så mange variabler der påvirker hinanden konstant.

Nanna Bergmann
E-commerce Venture Lead, ARLA
Om Micky Weis...

I was recommended to hire Micky as Digital Marketing Advisor for an e-commerce project in Arla Foods. After experiencing his capabilities and the strong support he provided the team, I can only echo that recommendation.

Micky is extremely competent within the field of digital marketing, with both hands on and strategic capabilities.

What I would highlight is however his ability to speak on complex matter in a language everybody understands. This ability is truly important when working with senior leaders, who might not be hands on in the digital channels. Micky is unique – and highly sought after – so if you get a chance to work with him, go for it!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.