Digital strategi
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook & Instagram
KPIér & tracking
Gennemgang

Kort introduktion

The Burger Concept er en burgerkæde hurtigt i vækst. I dag tæller kæden 9 lokationer og har planer om at have over 20 indenfor et par år. Kæden har siden dag ét været optaget af at alt skulle drives digitalt, det vil sige at de skulle sørge for at de havde styr på alle deres online platforme.

Min opgave har været at bistå kæden i opsætning af Google My Business, sørge for at deres online annoncering herunder Snapchat, Instagram, Facebook og Google Ads har været på plads.

Kæden har haft et ønske om at være nummer ét på kvalitet og derefter sørge for at det er et måltid alle har penge til.

Løsning

Jeg er stolt af at være med på den her rejse. Morten og Simon er blevet nære venner for mig, og det har været fornøjelse at se ægte iværksætteri på sidelinjen.

Jeg har fra dag ét bygget et digitalt dashboard på tværs af alle kanaler hvor jeg har sørget for at der er styr på deres annoncering. Vi har haft en klar digital strategi for hver by vi går ind i. Dertil har vi haft en strategi om at have styr på vores SEO og generelt have en digital strategi der understøtter både online bestilling samt e-mail flows og SMS udsendelse.

Vi har i dag faktisk gang i alle digitale platforme, og vi kan se en tydelig forskel når vi ruller vores kampagner ud via disse platforme i forhold til ikke at gøre noget. Derudover har vi haft et stærkt sammenspil mellem vores grafiske designer samt vores online platforme for at binde en rød tråd mellem det visuelle – ikke mindst også på tryk.

Simon Franck
Medejer & direktør, The Burger Concept ApS
Om Micky Weis...

Vi har brugt Micky helt fra starten, en af de bedste beslutniger vi har taget for virksomhedens vækst og strategi! Micky er bogstavligt talt sin vægt værd i guld, jeg er ikke et sekund i tvivl at han har en stor ære i vi er der hvor vi er i dag. hvis du vil flytte din forretning eller brand til næste level kan jeg kun anbefale at tage fat i ham!!

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.