Facebook annoncering
På tværs af 8 webshops
SEO strategi
Organisk vækst
Digital sparring
Sparring

Kort introduktion

Natures Collection A/S er en af de førende forhandlere af interiør baseret på lammeskind til private & erhverv i hele verden. Deres sortiment spænder fra velkendte lammeskind til skræddersyet skindprodukter, ikke mindst deres populære jakker til de koldere vintermåneder.

Natures Collection driver en lang række webshop under deres hovedparaply i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Det har været en lang spændende rejse at være med til at opbygge brands og e-commerce på tværs af landegrænser og ikke mindst vækste deres online performance.

Daniel, som er partner, kom til mig med det ønske om at få øget fokus på deres Facebook / Instagram annoncering og samtidigt have fokus på deres digitale performance overall.

Løsning

Det første jeg gjorde var at få et overblik over deres performance på tværs af webshops, herunder gennemgå alt tracking der var opsat i Google Analytics og Google Tag Manager. Det er altid en stor omgang når man driver så mange webshops på tværs af landegrænser. Så kan man hurtigt miste overblik, ikke mindst over budgettet der bliver brugt på annoncering.

Jeg fik opsat disse data i et eksternt dashboard så jeg selv havde fokus på hvor vi kunne flytte nogle ting, og hvor vi havde en fornuftig ROAS – altså hvor vi faktisk tjente penge på de kampagner der i forvejen var sat op.

Da vi havde styr på alt det datamæssige og var enige omkring strategien gik vi igang med at få kigget på deres annoncering og opsat annoncekonti i Facebook’s annonceadministrator fordelt på 8 forskellige webshops. Det er altid “spændende” at opsætte disse så det spiller med den rigtige valuta, de rigtige kataloger og de rigtige pixel. Derefter fik vi opsat en process med teamet i huset om hvordan annonceringen skulle foregå og hvordan vi ville tracke dette.

Det er der kommet et yderst stærk samarbejde ud af og performance snakker for sig selv. Vi har på under 2 år skabt en agil online forretning der er en af de bedste jeg har haft i folden hvis man måler på ROAS. Derudover er det en fornøjelse at arbejde sammen med Daniel og hans team.

Daniel Skovbakke
Partner, Natures Collection A/S
Om Micky Weis...

Micky lever til fulde op til sit ry og rygte, som ét af Danmarks skarpeste marketinghoveder. Micky møder alle i øjenhøjde, og sætter en ære i at levere varen strategisk, såvel som operationelt. Den varmeste anbefaling går fra os til Micky. Daniel Skovbakke, Partner hos Natures Collection A/S

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.

rating
Om Micky Weis...

It’s not often you come across someone like Micky where you instantly both like him and 100% trust his skills and advise. Just for that, he is very high on my list of people I hope to work more with. He is passionate, smart and I have learned a lot from him already – and I am definitely looking forward to learning more. I would never hesitate to recommend Micky and have no doubt that he can have a strong, positive impact on any project he takes on.

CEO, Reshopper
Aja Guldhammer

CEO, Reshopper