2018 – Hvad lærte jeg af året der gik?

2018 lakker så småt mod enden, og det er snart tid til at gøre året op og se tilbage på de ting, der har gjort os klogere samt de ting, som vi vil tage med ind i det nye år, så det kan blive endnu bedre.
 
Her får du 10 punkter, der opsummerer mit år 2018 – på godt og ondt. Lad os tage et tilbageblik og kortlægge ’Året, der gik’.
 

1. Et privilegie at arbejde sammen med spændende virksomheder

Det har været stort og – til tider – uvirkeligt at arbejde sammen med nogle af Danmarks største erhvervsledere og virksomheder i året, der gik. Da jeg startede i branchen for 10 år siden, havde jeg ikke, i min vildeste fantasi, troet, at jeg ville stå her i dag. Det er en stor bedrift, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med endnu flere inspirerende erhvervsfolk i år 2019.

2. Kreakassen & “do-good”

I år 2018 har jeg fået lov at indgå i ”do-good” projektet, Kreakassen, sammen med Imran Rashid, Andreas Dirksen, Jesper Hansen, Christian Stadil og Tommy Ahlers. Det har været en fantastisk rejse sammen med inspirerende mennesker, og dette vil jeg ligeledes se tilbage på som værende en kæmpe bedrift.

3. Mentor på Aarhus Universitet

2018 blev ligeledes året, hvor jeg tog et skridt ind i den akademiske verden; en verden, som jeg ser frem til at bidrage til – og lære af – i fremtiden. Jeg har nemlig fungeret som mentor på Aarhus Universitet, hvor jeg har mødt mange unge ildsjæle, der giver sig fuldt ud, og som er på en inspirerende rejse mod at skabe succesrige virksomheder. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer for disse kreative, unge mennesker, der har så meget på hjerte.
 

4. MeeW & min første aktive investering af timer

Jeg har mødt fantastiske mennesker i det forgangne år. Mennesker som Armin (CEO og founder af MeeW), der inspirerer mig og udfordrer mig. Jeg ser frem til at se, hvad året bringer for MeeW og vores samarbejde. En investering i MeeW har vist sig at være en af de bedste idéer i 2018.

5. Min egen personlige blog

I 2018 fordoblede jeg trafikken på min blog, hvilket er stort. Yderligere har jeg fået en røvfuld positive henvendelser samt en masse ros, hvilket betyder utrolig meget for mig. Det kan til tider være stressende at drive en blog ved siden af min forretning, men der er ikke noget, der er vigtigere, end at bidrage til andre menneskers læring – i min optik. Derfor vil 2019 også blive et år, hvor jeg bliver ved med at fokusere på dette punkt.
 

6. At kunne ansætte & give tilbage

Jeg kan også se tilbage på år 2018 som året, hvor jeg valgte at udvide mit ”hjertebarn” og forretning med nye kompetencer i form af min søster, Michelle, som arbejder med kommunikation. Det er kæmpe stort for mig, at jeg kan give noget tilbage til min familie, og jeg ser meget frem til vores samarbejde i år 2019. Yderligere skylder jeg min trofaste Amazon-partner-in-crime, Kristian Tinho, en stor tak. Du er en kæmpe støtte, og vi har haft mange sjove stunder i det forgange år. Lad os gentage succesen i år 2019.

7. Lære at sige fra

Der er sket meget med forretningen i år 2018, men jeg er også blevet mere bevidst omkring nogle ting på det personlige plan. Jeg har lært, at mennesker ikke siger ”nej” på mine vegne, og derfor er det utrolig vigtigt, at jeg kender mine egne grænser. Jeg er en arbejdshest – både på godt og ondt. Min gode arbejdsmoral har ført mig til store bedrifter, men den kan også være med til at opslide mig. Jeg skylder en stor tak til Imran, der bidrager positivt til min selvindsigt på dette punkt. Det har hjulpet mig meget, og jeg vil bestemt blive ved med at arbejde med dette i året, som vi snart byder velkommen.

8. Ferie & refleksion

Noget, jeg er blevet mere bevidst omkring, er, at jeg skal holde mere ferie. Jeg skal kigge op fra skærmen og bruge mere tid med familien. Det er nemmere sagt end gjort i denne digitale tid, men ikke desto mindre vil jeg virkelig tage mig selv i at blive bedre til dette.

9. Fordybelse

2019 skal være året, hvor jeg opsøger endnu mere ny viden, og jeg kan næsten ikke vente med at tage hul på et nyt år samt til at se, hvad det har at byde på. At kunne dykke ned i bøgerne er noget jeg har fået som ikke bare hobby, men også som dyb passion. 

10. Ét liv – gør ting der gør dig glad

En sidste ting, jeg har lært i det forgange år, er, at man ofte stresser over ubetydelige ting, som – i det store hele – er totalt ligegyldige. Jeg vil blive bedre til at give slip i år 2019 og gøre flere af de ting, der gør mig glad.
 
Husk: du kan selv forme dit år 2019! Hvad vil du gøre for, at det bliver DIT år? Og hvad tager du med fra ’året, der gik’?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »