Året der gik og et nyt der venter – af hjertet tak

2019 har, på mange måder, været et begivenhedsrigt år, der har budt på forretningsrejser, lærerige cases, spændende samarbejder, nye projekter, foredrag og meget, meget mere.

Jeg har krydset vej med mange inspirerende mennesker i løbet af 2019, og det er i sandhed noget, der har motiveret mig til at sparke (endnu) mere røv i det nye årti, der venter forude.

2019 blev også året, hvor jeg slog vejen forbi verdens største sandkasse, Dubai, for at gøre andre klogere på E-commerce universet – og selv er jeg blevet meget klogere gennem rejser som denne, samarbejder med spændende virksomheder og møder med føromtalte inspirerende mennesker.

En tur til Dubai
Bla. for at undervise The Coffee Souq som er en webshop med kompatible kaffe kapsler.

Ligeledes blev 2019 året, hvor jeg fik lov til at være dommer til EUXBizCup – og hold nu fast, det glæder mig, at der er så mange unge talenter derude! Fremtiden er i gode hænder, hvis I spørger mig!

Undertegnede som dommer til den årlige EUXBizCup
Super fed oplevelse at være med til.

I året, der gik, fik jeg også mulighed for at ansætte min dygtige søster som content- og PR haj – stolt. Generelt i løbet af året har jeg set mennesker, der betyder noget for mig, udvikle sig personligt såvel som fagligt, hvilket i den grad er noget, der betyder meget. Rigtig meget endda.

Hvad, der også har en stor betydning for mig, er de mange beskeder, jeg hver dag modtager fra studerende, virksomheder og undervisere, der ønsker at blive klogere på det univers, jeg holder af. Tak til jer og til de 100.000 andre, der besøgte min blog i år 2019. I er motivationen.

Foredrag hos NOX Network
Tak for tilliden, Mads og Co. 

Snart springer vi ikke bare ind i et nyt år, men et nyt årti, hvilket egentlig er en smule skræmmende – men også spændende!

Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig fantastisk meget til at se, hvad 2020 bringer, men først skal der julehygges med familien, og dernæst skal Spanien have et visit af mig og min kære mor, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. I disse travle stunder skal vi nemlig huske, at der også skal være tid til at hygge med dem, vi holder allermest af; vores forældre bliver desværre ikke yngre med tiden, selvom min mor er ret så ungdommelig indeni.

Nyd hinanden, og vær i nuet – dét er bestemt noget, jeg gerne vil blive bedre til i 2020.

Her på falderebet, inden jeg ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår, kommer et stort ønske fra min side: at 2020 kommer til at byde på lige så mange spændende cases, som 2019 bød på, flere blogindlæg samt foredrag og andre betydningsfulde ting, der bidrager til den større helhed.

Tak til de nye projekter jeg måtte være en del af i 2019
Herunder et udpluk af dem

Måske bliver 2020 også året, hvor jeg realiserer min drøm om at udgive min egen bog omkring markedsføring, passion, modgang og arbejdsomhed, som i øvrigt er 4 nøgleord, der symboliserer min egen karriere og – til dels også – mit liv.

Én ting er hvert fald sikker: 2020 bliver et travlt, men godt, år. Tak for det forgangne!

Hvad er dit mål for det år, vi snart kaster os ud i?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »