Hvilke podcasts lytter jeg til?

Micky – hvilke podcasts lytter du til?
… Dette er et spørgsmål, jeg får oftere og oftere. Og jeg oplever generelt en efterspørgsel efter, hvilke bøger jeg læser, og hvad jeg lytter til. Derfor har jeg besluttet mig for, i kortfattethed, at skrive et indlæg med anbefalinger, så du kan “lytte med”.

De sidste par år har jeg læst et par bøger om måneden – nu er jeg gået lidt mere over til podcasts & YouTube videoer.

Det lyder måske lidt nørdet, men jeg ser ofte film på YouTube i stedet for eksempelvis på Netflix. Jeg holder nemlig af at lære noget, og derfor slår jeg ofte røven i sædet med en kold cola, og så starter jeg ellers med det emne, jeg finder mest interessant.

Jeg kan anbefale dig, at du starter med at lytte til 100 forskellige fra Joe Rogan; han har nemlig lært podcast mediet at kende, og han er en solid interviewer, hvis jeg skal sige det! Og det er altså en vigtig egenskab, når man snakker om en varighed a 3-4 timer.

Det er faktisk sjældent, at jeg lytter til markedsføringspodcasts, da jeg arbejder med det 10 timer i døgnet og læser blogposts hele tiden samt researcher kva min undervisning. Jeg forsøger altså at udvide min horisont lidt, da det også giver ret god energi at lytte til emner inden for helt andre områder. Således kommer man lidt væk fra det, man selv laver dag ud og dag ind – sådan har jeg det i hvert fald selv.

En lille note: Det, jeg lærte mest ved at opsøge så meget viden, som jeg har gjort de sidste par år, er, at man begynder at lytte mere, end man snakker, fordi man finder ud af, hvor lidt man ved om mange ting. Så du kan se, om du får det på samme måde.

Herunder kommer et par stykker, jeg vil anbefale:

 • The Joe Rogan Experience
  Fordi han altid finder interessante mennesker, og han er en god interviewer
 • Jordan Peterson
  Fordi han er ultra skarp og en fantastisk storyteller. Jeg kan bliver fanget i timer med hans podcasts
 • Tom Bilyeu
  Fordi han har en interessant måde at klippe det på, og han sørger for at holde lytteren fanget
 • Jocko Willink
  Fordi han har den fedeste militærstemme – jeg tror seriøst, manden kan få alle op kl. 5:00 om morgenen
 • Masters of Scale
  Fordi Reid Hofmann (stifter af LinkedIn) interviewer nogle af verdens mest kendte iværksættere
 • The Gary Vee Audio
  Jeg har altid været en stor fan af Gary V. Og dette er til trods for, at jeg synes, at han skifter liiiiige lovlig meget mening til tider
 • Tony Robbins
  Jeg føler Tony Robbins har meget at byde på indenfor personlig udvikling – så fra tid til anden napper jeg en podcast fra ham
 • Ted Talks
  En af mine største drømme er at snakke på TED, så jeg lytter selvfølgelig også til de fleste af dem, der kommer op herinde

Som udgangspunkt leder jeg – som sagt – altid efter folk, som jeg gider lytte på i 3-4 timer. Jeg har hørt på det meste fra Jordan Peterson, eksempelvis, fordi han er virkelig god til at tale – og er meget levende, fordi han kommer med gode eksempler.

Herunder kommer der et par af mine personlige favoritter, som jeg har set for nylig.

Som man kan se, er det alle sammen Joe Rogan, fordi jeg virkelig holder af hans måde at være interviewer på. Det kan hurtigt blive hårdt at lytte på noget i 2-3 timer, men det synes jeg ikke, det er med Joe Rogan.

Der er over 1.000 afsnit på Joe Rogan, så der er lang vej, før man er i mål – ergo: det er et godt sted at starte.

Joe Rogan & Jordan Peterson

Jordan Peterson er en af verdens mest ankerkendte psykologer, og han har nogle fantastiske synspunkter – i min optik. Han tager udgangspunkt i historie, hans viden fra klinikken og patienter.

Joe Rogan & Kevin Hart

At høre Kevin Harts energi, hans power og hans arbejdsmoral er outstanding. Der er bagsider af at være så kendt, og han er et WORKmonster. Og det er ret sjovt.

Joe Rogan & Jack Dorsey

At høre stifteren af Twitter – og måske en af de mest begavede mennesker i Silicon Valley – snakke omkring Twitter, privatliv og alt muligt andet inspirerede mig virkelig – jeg følte, at jeg havde lært så meget af at lytte til ham her.

Joe Rogan & David Goggins

Fordi han er et af de mest inspirerende mennesker, jeg nogensinde har lyttet til. Hans energi, power og hans viden omkring personlig performance er outstanding.

 

Jeg finder virkelig podcast mediet interessant, og vi har leget lidt med det her på kontoret i forbindelse med online markedsføring; det er dog altid med at finde en niche, der er interessant at lytte til, og hvor “indholdet” giver mening.

Ovenstående podcasts finder jeg en masse god læring i, så jeg håber, at I får tid til at lytte med på et par af mine egne favoritter. Smid endelig en kommentar, hvis du har et par stykker, som du mener, jeg skal lytte til 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »