Hvem giver Snapchat annoncering mening for?

Snapchat er et af de sociale medier, der efterhånden har været her i en årrække. Alligevel er det ikke en udbredt annonceringsplatform som eksempelvis Facebook og Instagram.

Det skyldes til dels, at deres annonceplatform i en årrække har haltet – og så er det også et spørgsmål om, at Facebook- og Instagram-annoncering efterhånden bare er en “standardindstilling”.

En skam, hvis du spørger mig.

Så det skal vi gøre noget ved! I dag skal vi simpelthen finde ud af, om Snapchat giver mening for dig som annoncør -– og hvem det ellers giver mening for.

Er du klar? Så lad os springe ud i det!

Kort om Snapchat

Snapchat er et socialt medie stiftet tilbage i 2011. Allerede i 2013 tilbød Facebook at købe Snapchat for mere end tre milliarder dollars – blot to år efter at virksomheden gik i luften.

Der er mere end 238 millioner daglige brugere af Snapchat – og de bruger gennemsnitligt mere end en halv time på appen. Splittet mellem målgruppen er cirka 60/40 i kvindernes favør. Og så er det virkelig værd at bide mærke i, at en aktiv bruger kan åbne appen op til 30 gange om dagen.

Og hvorfor er det interessant?

Det er det, fordi vi her taler om et loyalt publikum, vi har mulighed for at ramme flere gang i løbet af en dag.

Hvorfor er Snapchat-annoncering spændende?

En stor fordel ved Snapchat er, at det, ligesom Tiktok, er båret af lyd og billeder. Det vil sige, at dine annoncer har stor sandsynlighed for at blive afspillet med lyd. Har du dertil nogle flotte billeder eller et godt videomateriale, vil dette vises i fuld format.

Sådan ville jeg gribe Snapchat-annoncering an

Var det mig, der havde en webshop med en målgruppe mellem 25 og 35 år, ville jeg køre Snapchat-annoncer for at skabe awareness om min webshop og ramme dem med et remarketing-flow på flere forskellige medier.

Havde jeg en app, ville jeg også klart bruge det både til at skaffe app-downloads og genaktivere inaktive brugere.

Lyder ovenstående lidt om din situation? Så ville jeg springe ud i det og teste Snapchat af. Det er stadig ikke bredt udbredt, så her kan sagtens være guld gemt.

God fornøjelse!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »