Sitemap

For at lette din vandren rundt på siden, har jeg udarbejdet nedenstående sitemap. Den skal gøre det endnu nemmere for dig at finde dét indhold, der vækker størst interesse hos dig.

 

Relevante links fra bloggen

 

 • Blog om online marketing – Jeg elsker at blogge om online marketing – det er min hobby og store passion. Derfor bruger jeg ugentligt rigtig meget tid på at forfattere blogindlæg omkring de nyeste trends, tips og tricks samt guides indenfor alle aspekter af online markedsføring.
 • Blogindlæg om SEO – Søgemaskineoptimering – Har du, som jeg, en forkærlighed for organisk trafik til dig website, så vil jeg anbefale dig at slå vejen forbi nogle af mine blogindlæg omkring SEO (søgemaskineoptimering). Her har jeg bl.a. skrevet et lynkursus til SEO og en guide til at komme igang med linkbuilding.
 • Blogindlæg om Facebook – Jeg bruger Facebook utroligt meget i min dagligdag – både professionelt og privat. Er du interesseret i at lære mere omkring Facebook Annoncering (såsom remarketing på Facebook), så er denne blogkategori det rette sted!
 • Blogindlæg om Content Marketing – Content Marketing er en uhyre vigtig del af mit arbejde. Jeg tillægger denne marketing kanal utroligt stor værdi, og jeg ser endvidere udelukkende, at Content Marketing bliver vigtigere år for år.
 • Blogindlæg om E-mail marketing – E-mails kan være grundlaget for en hels forretnings omsætning. Det kræver dog, at man varetager sin e-mail marketing med omhu. Er du endnu ikke kommet igang med e-mail markedsføring, så vil du helt sikkert finde indlægget interessant!
 • Blogindlæg om Growth Hacking – Vækst, vækst og atter vækst – dét er hvad Growth Hacking handler om. Hvordan vækster du din forretning på bedst mulig vis, og hvilke faktorer spiller ind, når man ønsker at skalere sin virksomhed op? Det er disse spørgsmål, jeg vil besvare i denne kategori.
 • Blogindlæg om B2B Markedsføring – B2B Marketing er en yderst interessant genre indenfor online markedsføring. Reklamer målrettet virksomheder er en kunst i sig selv, men kan være et yderst effektivt redskab. B2B Markedsføring online er et af de områder, jeg de seneste år har arbejdet intenst med.
 • Blogindlæg om Instagram – Instagram er et ganske interessant medie, som er under stor udvikling. Siden Facebook opkøbte Instagram i 2012, er det Sociale Medie bl.a. blevet en annonceringsplatform for os marketers. Mulighederne med Instagram Annoncering er mange, hvis blot det bruges korrekt!
 • Blogindlæg om E-Commerce – Jeg har mere end 8 års erfaring indenfor e-commerce, og kender derfor til langt de fleste problemstillinger og udfordringer, man som e-commerce manager/ejer vil stå overfor. Til dagligt rådgiver jeg derfor mange forskellige e-commerce sites, hvoraf enkelte cases publiceres på min blog.
 • Blogindlæg om Big Data – Jeg er utroligt fascineret af Big Data indenfor e-handel – alt for mange spenderer markedsføringsbudgettet udfra følelser og tro fremfor konkrete tal og fakta. Derfor er analyse og data en essentiel ting for en forretning, hvis målet er vækst.

Ydelser

 

Til dagligt arbejder jeg professionelt med online marketing for virksomheder i hele Europa. Jeg tilbyder de følgende ydelser indenfor online markedsføring.

 • SEO – Søgemaskineoptimering – Organisk trafik er et must-have hos langt de fleste virksomheder, der er repræsenteret på nettet. Den organiske trafik, som er tilegnet ved hjælp af søgemaskineoptimering (i daglig tale forkortet SEO), er bl.a. noget af det mest konverterende trafik, da det er muligt at eksponeres overfor personer, som udviser et bestemt behov.
 • Facebook Annoncering – Med Facebook Markedsføring er der mulighed for resultater med det samme. Så snart annoncerne tændes, vil den ønskede målgruppe eksponeres for det ønskede indhold. Facebook Annoncering i sin helhed er i en rivende udvikling, hvorfor det kan være svært for virksomhedsejere at følge med i, hvordan algoritmen og nye features uge for uge udvikles.
 • Instagram Annoncering – Instagram er et utroligt spændende medie at annoncere fra. Det kan dog være utroligt dyrt, hvis ikke det bliver gjort korrekt – det er endvidere ikke alle virksomheder, der bør gøre brug af Instagram annoncering.
 • Content Marketing – Godt indhold er alfa omega for, at virksomheder kan holde konkurrenterne bag sig. Med Content Marketing benytter man sig af godt og relevant indhold, der skaber værdi for den enkelte besøgende, og i sidste ende er medvirkende til det endegyldige mål, der er sat for den besøgende.
 • Dataanalyse – Data fra online virksomheder kan, mildest talt, være en stor mundfuld. Jeg rådgiver derfor dagligt forskellige virksomheder indenfor dataanalyse, så der derved træffes de rigtige beslutninger udfra kvantitative informationer.
 • Google AdWords (Google Ads) – Det gælder om at være dér, hvor dine potentielle kunder efterspørger dine varer, kvaliteter eller services. Derfor er Google AdWords (Google Ads anno 2018) en af de vigtigste marketingkanaler at have 100% styr på.
 • E-Mail Marketing – En af de stærkeste kanaler til at bibeholde sine kunder på, er e-mail markedsføring. Mange forretninger lever af deres database af e-mails – det er dog en svær kanal at mestre, da man konstant bevæger sig på en line. Hvornår sender man for mange mails? Er ens open-rate høj nok? Hvor mange afmelder sig nyhedsbrevet? Er indholdet godt nok? Spørgsmålene er mange, og det kræver erfaringer ikke at lave de fodfejl, man kan komme til at lave; og disse fejl kan være fatale, da responsen fra de tilmeldte nyhedsbrevsbrugere kommer prompte.
 • LinkedIn Annoncering – En af mine absolut yndlingskanaler til især B2B marketing er LinkedIn annoncering. Det er en platform, der slet ikke benyttes af nok virksomheder (endnu), hvorfor jeg ser utroligt stort potentiale i mediet, hvis man vel at mærke formår at udnytte mulighederne.