Skal min virksomhed være på Instagram?

Skal min virksomhed være på Instagram?

Det er et godt spørgsmål, hvis du sidder og prøver at klarlægge, hvilke sociale kanaler jeres virksomhed skal være (og annoncere på).

Inden vi kommer for godt i gang, er mit svar det samme, når det kommer til sociale medier: Ligegyldigt hvad skal du oprette en profil med dit virksomhedsnavn, så andre ikke kan tage det.

Lad os gå grundigere til værks.

Hvad taler for? Og hvad taler imod?

Instagram er en genial platform, hvis du gider at bruge tid på det. Det gælder, ligegyldigt om du er en B2B- eller B2C-forretning. Vil du investere tiden, er det en platform med uendeligt meget potentiale.

Som webshop er det et godt sted at vise produkter frem, køre kampagner og benytte influencer-marketing. Som B2B-virksomhed er det et godt sted at tage din målgruppe med ind bag facaden. Og det er specielt godt til at tiltrække nye medarbejdere, fordi du kan vise mere personlighed her.

Men hvad taler så imod?

Det, der måtte tale imod at bruge Instagram for din virksomhed, er, hvis du ikke får den brugt. Er det en platform, som du kun sporadisk får opdateret et par gange om året, skader det mere, end det gavner, hvis du spørger mig.

Instagram som annonceringsplatform

Uanset hvilken type forretning du driver, er det en god idé at teste Instagram-annoncering af. Derfor kan det være en fordel, hvis du også har en profil på Instagram, som brugere kan trykke sig videre til, hvis de rammes af jeres annoncer.

Men din virksomhed giver stadigvæk et dårligt indtryk, hvis du ikke får den opdateret.

Så hvad er det, du siger, Micky? Skal min virksomhed være på Instagram?

Hvis du vil bruge den nødvendige tid, skal du være på Instagram og sikre dit virksomhedsnavn. Men vil du ikke bruge den aktivt, så lad være.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »