Undervisning & mentorship

Aarhus Universitet

Læs hvordan vi arbejdede med Aarhus Universitet

Kort introduktion

Aarhus Universitet

Under universitet i Aarhus tilbydes en mentorordning til virksomheder der er startet op under studie. Nogen af disse går ud og bliver større selvstændige enheder, andre finder ud af det ikke kunne fungere. Hertil tilknyttes mentorer der kan undersøtte de udfordringer som alle selvstændige og iværksættere oplever på deres vej.

Hvilke udfordringer hjælper jeg med at løse?

Problemstillinger

Min opgave under universitet’s vinger er at bidrage til de forretninger der har brug for hjælp til deres digitale strategi. Der findes næsten ikke en forretning der har brug for markedsføring den dag i dag. Der er mange muligheder for at gå forkert. Min opgave er at bidrage med min digitale erfrainger indenfor data, annoncering, e-commerce og generelt digital vækst.

Amazon markedsføring

E-commerce rådgivning

Facebook markedsføring

0

Signe Trier Simonsen - Marketing & events, Aarhus Universitet

Mickys erfaring med strategisk markedsføring på tværs af brancher gør ham til en oplagt mentor for iværksætterne hos Studentervæksthus Aarhus. Det, der imidlertid gør ham ekstraordiner, er hans forståelse øjeblikkelig implementering, og at det for mange iværksættere ofte er afgørende at handle nu – ikke altid lægge en strategi for i morgen.

5

workshops

24

kopper kaffe

100

% ildsjæle

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os sammen finde frem til en løsning hvorpå jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj for du / I kommer forbi.