50
mentortimer
4
foredrag
2
deltagelser i dommerpanelet

Kort introduktion

Under universitet i Aarhus tilbydes en mentorordning til virksomheder der er startet op under studie. Nogen af disse går ud og bliver større selvstændige enheder, andre finder ud af det ikke kunne fungere. Hertil tilknyttes mentorer der kan undersøtte de udfordringer som alle selvstændige og iværksættere oplever på deres vej.

Løsning

Min opgave under universitet’s vinger er at bidrage til de forretninger der har brug for hjælp til deres digitale strategi. Der findes næsten ikke en forretning der har brug for markedsføring den dag i dag. Der er mange muligheder for at gå forkert. Min opgave er at bidrage med min digitale erfrainger indenfor data, annoncering, e-commerce og generelt digital vækst.

Signe Trier
Marketing & events, Aarhus Universitet
Om Micky Weis...

Mickys erfaring med strategisk markedsføring på tværs af brancher gør ham til en oplagt mentor for iværksætterne hos Studentervæksthus Aarhus. Det, der imidlertid gør ham ekstraordiner, er hans forståelse øjeblikkelig implementering, og at det for mange iværksættere ofte er afgørende at handle nu – ikke altid lægge en strategi for i morgen.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.