Øget fokus
på eget brand
Digital sparring
med Thornico
Annoncering
via Facebook & Instagram

Kort introduktion

Thornico A/S er Christian Stadil’s moderselskab til alle hans andre selskaber. Thornico ejer 100% eller delvist de selskaber de investerer i. Portoføljen består i dag af over 150 virksomheder. Siden Christian investerede i Firtal Web A/S hvor jeg sad som CMO i 2 år har jeg haft et tæt forhold til Christian og en lang række af hans investeringer.

Løsning

Når man driver over 150 virksomheder har man brug for digital sparring. Jeg er den digitale assistance til Christian’s selskaber. Enten gennem Christian selv eller direkte igennem de enkelte selskaber. Jeg afholder jævnligt workshops indenfor Thornico regi og deltager aktivt i de virksomheder der ønsker assistance. Ligeledes bidrager jeg til Christian’s egne sociale medier og strategien herfor.

Om Micky Weis...

Det har gennem årene været en fornøjelse at arbejde sammen med Micky Weis, da han udover at være en flink fyr også er ekstremt passioneret og en af de allerdygtigste digitale marketing strateger vi har i Danmark.

Han har for mig bevist dette mange gange og dette på tværs af virksomheder og typer af opgaver; fra Tattoodo, over Firtal Group og Helsebixen til Sanovo Technology Group.

Micky er en maskine, forstået positivt, at sætter man ham ind så vil han næsten garanteret gøre en mærkbar forskel og markant medvirke til at vækste ens online forretning; forbedrer ens konverteringsrater, styrke og forøge ens online community og following og højne ens synlighed og ranking online – uanset om det via Google eller sociale medier.

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Micky og hans kompetencer.

Christian Stadil
Owner/CEO/Adj.Prof. Thornico A/S

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.