B2B & Personlig branding

Christian Stadil

Læs hvordan vi arbejder med Christian Stadil

Kort introduktion

Hvem er Thornico?

Thornico A/S er Christian Stadil’s moderselskab til alle hans andre selskaber. Thornico ejer 100% eller delvist de selskaber de investerer i. Portoføljen består i dag af over 150 virksomheder.

Hvilke udfordringer stod Thornico overfor?

Problemstillinger

Når man driver over 150 virksomheder har man brug for digital sparring. Jeg er den digitale assistance til Christian’s selskaber. Enten gennem Christian selv eller direkte igennem de enkelte selskaber. Jeg afholder jævnligt workshops indenfor Thornico regi og deltager aktivt i de virksomheder der ønsker assistance. Ligeledes bidrager jeg til Christian’s egne sociale medier og strategien herfor.

Personlig branding

Digital rådgivning

Facebook markedsføring

Skærmbillede-2017-06-13-kl.-10.48.49-450x450

Christian Nicholas Stadil - Owner/CEO/Adj.Prof. | Thornico A/S

Det har gennem årene været en fornøjelse at arbejde sammen med Micky Weis, da han udover at være en flink fyr også er ekstremt passioneret og en af de allerdygtigste digitale marketing strateger vi har i Danmark. Han har for mig bevist dette mange gange og dette på tværs af virksomheder og typer af opgaver; fra Tattoodo, over Firtal Group og Helsebixen til Sanovo Technology Group. Micky er en maskine forstået positivt at sætter man ham ind så vil han næsten garanteret gøre en mærkbar forskel og markant medvirke til at vækste ens online forretning; forbedrer ens konverteringsrater, styrke og forøge ens online community og following og højne ens synlighed og ranking online – uanset om det via Google eller sociale medier. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Micky og hans kompetencer.

20

workshops

20

kopper te

Kom forbi og sig Hej!

Jeg har kontor i hjertet af Aarhus hvor jeg altid har kaffe på kanden. Kom forbi og lad os sammen finde frem til en løsning hvorpå jeg kan hjælpe netop jeres virksomhed. Jeg er tit på farten, så giv mig lige et praj for du / I kommer forbi.