tattoo flat top social share

Som en del af denne serie af indlæg, hvor jeg dykker ned i, hvorledes jeg ville markedsføre forskellige brancher, er det nu blevet tid til at tage et kig på tatoveringshåndværket.

For nylig havde jeg en god tur til Dubai med min ven Daniel, som ikke helt tilfældigt (for dette indlæg) også er en af de bedste tatovører vi har i Danmark. Det var vores tur, snakke og brainstorming, der førte mig til at skrive dette indlæg.

Tidligere brancher jeg har gennemgået:

Tattoobranchen er en branche jeg personligt finder særligt interessant at dykke ned i med markedsføringsbrillerne på, da vi her har at gøre med en branche, der i den grad har vækstet som følge af de sociale mediers fremgang. Her har tatovørerne fået muligheden for at nå nye målgrupper på tværs af landegrænser og således markedsføre deres kunnen på en ny og innovativ måde.

Markedet er med andre ord ikke det samme som tidligere; der er i højere grad set eksempler på, hvorledes de enkelte tatovører er afhængige af deres reach på de sociale medier for at få kunder i butikken og for at udvikle deres talent.

Der er dermed flere faktorer at tage højde for, når man skal markedsføre en tatovør, hvorfor jeg synes det er enormt spændende at dykke ned i nogle af de elementer, jeg vil mene er særligt gældende for den rette marketingsstrategi. Desuden er det interessant at tage brancher der ikke er digital-first og kigge på dem med digitale briller – ikke mindst også fordi det er en milliard dollar industri, med giga potentiale.

Skal også siges jeg ikke er tatovør, så sidder du med nålen i hånden eller drive et studie, så beklager jeg hvis jeg træder dig over tæerne, det er kun ment som tips og tricks.

Lad os komme igang.

Hvorfor er du unik? Personlighed skaber rockstjerner

Uanset om man er freelance tatovør eller er indehaver af et studie, er det essentielt at kunne skille sig ud fra mængden og tilbyde stilarter og motiver, der er personlige og unikke og som ligger inden for skiven af, hvad målgruppen ønsker. Det lyder som en ret stor bestilling, men hear me out!

Med medier som eksempelvis Pinterest og Instagram, der bugner af tatoveringscontent, har fremtidige kunder et kæmpe katalog at tage stilling til, før de vælger den rette tatovør. Der er dermed behov for at kunne skille sig ud på unikke designs, promovere en autentisk oplevelse og turde vise lidt personlighed frem.

Dette kan gøres enten via din virksomheds eller din egen Instagram profil såvel som på virksomhedens hjemmeside – her kommer et par eksempler på, hvorledes du kan skille dig ud fra mængden:

 • Tag kunderne og følgerne med bag processen i udarbejdelsen af motiver – lav stories eller opslag der viser din personlige designproces.
 • Få et indblik i hvad dine følgere ønsker at se fra dig – skab engagement på Instagram og lad følgerne komme med bud på, hvilke motiver eller temaer de vil se dine takes på.
 • Vær åben om, hvorfor du selv synes det er fedt at træde ind i dit tatovørstudie – lav en video, hvor du viser rundt og forklarer, hvad kunderne kan forvente, når de træder ind.

Man må ikke glemme, at det at få en tatovering er en autentisk oplevelse og frem for alt et samarbejde mellem kunden og dig som tatovør.

Har man dermed som kunde fået et indblik i, hvem du er som person, hvilken stilart du kan tatovere motiver inden for, samt hvilken oplevelse man kan forvente, allerede inden man træder ind i tatovørshoppen, så er sandsynligheden ganske enkelt større for, at kunderne henvender sig til dig.

Med andre ord – brug din personlighed og skil dig ud fra mængden af Instagramposts og -profiler, der alle har det samme ønske om at tilbyde de bedste tatoveringer til potentielle kunder.

Du har et begrænset vindue, og det gælder i høj grad også om at skabe noget for dig selv bagefter i form af content, der til enhver tid vil kunne bruges til promoveringen af din tekniske kunnen.

Annoncering er stadig god benzin

Da de sociale medier i den grad har givet tatovører en platform, der rækker ud over by- og landegrænser, er det naturligt, at der på disse medier er et hav af profiler at scrolle igennem, der alle tilbyder kreative motiver og fede tattoo designs.

Ens profil bør af denne grund kunne skille sig ud fra mængden, og i denne forbindelse giver det rigtig god mening at påbegynde annonceringen af virksomhedens hjemmeside såvel som virksomhedsprofilen – annoncering er nemlig den hurtigste vej til at vækste på Instagram og således altså trække flere kunder til butikken.

Således er mit klare råd herfra at skrue op for annonceringen. Det gælder uanset om du er tatovør eller et tattoostudie. Overvej hvordan din virksomhed vil fremstå så skarp som muligt i en kort video eller et enkelt billede i annoncerne. Din målgruppe har med garanti set et par Instagram annoncer for tatoveringer hist og her allerede, så hvordan kan du fremstå så unik som muligt?

For nogle målgrupper kræver det måske ikke mere end en kort video, der viser tatoveringsprocessen på en enkel og ligetil måde, der inspirerer brugerne til at blive en del af selvsamme proces.

For andre kan det være en kreativ fremvisning af tatovørstudiet, der skaber vished om atmosfæren, man kan forvente at træde ind i.

Min strategi ford de studier jeg har arbejdet med har altid været pushe eksisterende content der er gået godt organisk ud til relevante målgrupper.

Par af de målgrupper der har virket godt for mig:

 • Look-a-like – 5% – baseret på engagement med IG
 • Look-a-like – 5% – baseret på tidligere bookinger (hvis du har nok data)
 • Look-a-like – 5% – baseret på evt. Mailliste
 • Detailed targeting – interests: Tattoo’s + Engaged hoppers

Jeg opdeler dog også altid deres kampagner i prospecting og re-marketing.

Den ene målgruppe har til hensigt at ramme nye potentielle kunder (prospecting) og eksisterende kunder / følgere (re-marketing) har til hensigt at aktivere eksisterende kunder / følgere.

De gange jeg har fået lov at drive en tatovørs annoncering har jeg haft ca. 150 annoncer kørerende samtidigt, blot for at give et perspektiv af volumen. Disse er fordelt på placeringer såsom feed, stories & reels primært. Og ofte er det video der performer bedst.

Tip: Ved ikke om man kan kalde det her et tip, men jeg synes det er interessant at de tatovører jeg har mødt gerne vil bruge 10.000 / md. på alverdens ting og sager, men siger du til dem de skal bruge 10.000 om måneden på deres markedsføring ligner de nogen der har tabt småkager. Hvis man gerne vil stå ud, må man også investere.

Lead ads – den bedste form for personlig marketing

Lead ads er din e-mail marketing på steorider.

Det bedste ved lead ads i tattoo branchen er at du kan tilbyde så mange CTAér som folk kan skrive sig op til.

Her tænker jeg eksempelvis på: 

 • Konkurrence om en tattoo (hvis du er i spacet om at få booket ud)
 • Ledige pladser (skriv dig op)
 • Få inspiration til din næste tatovering
 • Bliv en del af mine venteliste

Lav dertil forskellige segmenter i din e-mail marketing.

Hvis du bruger et system såsom Drip, kan du nemt lave “flows” altså e-mail automation baseret på dine kunder & potentielle kunders adfærd.

Jeg bruger altid lead ads uanset case – og det virker, selv i B2B verdenen.

Content is king

Processen i at få en tatovering tager sig enormt godt ud på billede- og videocontent, da det færdige produkt og processen bag, kan visualiseres relativt enkelt og på et hav af forskellige kreative måder. Og det er heldigt, for markedsføringen af en tatovør kræver content!

Har man en hjemmeside (hvilket jeg er stor fortaler for) vil jeg anbefale at samle al relevant content her – også det, der måske ikke tager sig så skarpt ud på de sociale medier.

Tatovører jeg selv finder inspiration i:

Her vil kunderne naturligt kunne ledes hen fra Instagramprofilen og undersøge, hvad den enkelte virksomhed kan tilbyde. Forskellige former for indhold, der kunne være relevant på en hjemmeside ville i mine øjne være:

 • Korte og personlige skriv om hver tatovør – inklusiv et udpluk af deres værker.
 • Information om processen step by step – fra valg af design til booking af tid til helingsproceduren for den færdige tatovering.
 • Kundernes personlige oplevelser og anbefalinger.
 • Skarpe billeder af shoppen – så kunderne ved, hvad de kan forvente, allerede inden de træder ind ad døren.

Content på de sociale medier

Da en stor del af markedsføringen dog stadig er lokaliseret på de sociale medier, er det naturligt, at det også er her, at potentielle kunder leder Instagram igennem for at finde lige præcis den tatovør, der skal føre deres tatoveringsprojektet ud i livet.

Instagram er i denne forbindelse blevet en portefølje for mange tatovører, der på overskuelig vis kan give kunderne et indtryk af, hvilken stil og hvilke farver der bliver arbejdet med, og således hvilke tatoveringsprojekter, der kan udføres af den enkelte tatovør.

Porteføljen har dog med tiden udviklet sig, og der er opstået mange kreative måder at fremvise sin tekniske kunnen på – eksempelvis ved hjælp af Instagram reels, der på en mere naturlig måde, end hvad billeder tillader, kan vise processen fra close-ups af stencil til færdiglavet tatovering.

Ligeledes er min holdning at det kræver en stærk kombination af evner og personlighed i dag.

Folk vil vide hvem du er samtidigt med de vil se hvad du kan. Det synes jeg eksempelvis Daniel, min egen tatovør er god til.

I denne forbindelse er det også værd at nævne, at TikTok har givet markedsføringen af tatovører en overhaling, netop fordi videocontent på en ny måde kan præsentere brugerne for projekter, tatovørens stil og personlighed og ikke mindst hvad tatoveringsoplevelsen nærmere bestemt indebærer.

Jeg har dog stadig mine tvivl omkring hvor stærkt salgsmedie TikTok, men det må fremtiden vise.

Tip: Jeg ser mange tatovører der helt har droppet Facebook. Det er ikke noget jeg bifalder 100% – jeg forstår godt at man måske ikke selv bruger mediet, men Facebook har stadig mange millioner aktive brugere og der er mulighed for at skabe content der går viralt. Modsat mange andre medier dukker opslag der bliver kommenteret på, op i andres feeds. Det giver en ekspotentiel mulighed for eksponering. Så nu hvor man alligevel har lavet indhold der passer til Instagram, hvorfor så ikke dele det på sine Facebook side? Kræver minimal indsats.

Uanset hvilken eller hvilke platforme der giver bedst mening for dig og din forretning, så husk på, at content is king, og at det altid gælder om at skabe dit eget univers!

Som nævnt tidligere er det essentielt at kunne skille sig ud fra mængden, og finder du din egen personlige måde at vise dine færdige projekter frem, så er der større chance for at kunderne vælger dig i mængden af tatovørprofiler.

Hold øje med væksten på dine sociale medier

Der findes mange værktøjer til dette. Jeg bruger personlig Socialblade fordi det er gratis, vil man have endnu mere dybdegående data, kunne man overveje at bruge et system såsom Woomio som tracker influencer performance.

Herunder har jeg trukket data over Oscar Akermo’s følgerskare pr. dag i juni.
Desuden kan man i Socialblade også se deres engagement ratio.

Skærmbillede 2023 06 29 kl. 14.23.18

Kontinuerlighed

Tatoveringer tager tid; dels at udarbejde designet til og dels at tatovere ind i huden. Når jeg dermed snakker om flotte Instagram porteføljer, der kan være med til at trække kunder til butikken, er det vigtigt at huske på, at en fuld profil spækket med knivskarpe motiver bestemt ikke kommer natten over.

Det gælder i stedet om at play the long game, og at acceptere at det tager tid at bygge sin virksomhed og portefølje op.

Det kræver at folk kommer ind i butikken og ønsker at samarbejde med den enkelte tatovør, det kræver opbygning af gode relationer til selvsamme kunder og branchen generelt, og så gælder det i høj grad om tålmodighed.

Med kontinuerlige posts af fede motiver, personlige stories, der tager følgerne med bag det tekniske arbejde eller informative tekststykker til hjemmesiden, vil kunderne hurtigt få fornemmelsen af, at dette er en virksomhed med tatovører, der brænder for det, de laver, og som er in it for the long run.

Da det er et kreativt virke vi har med at gøre, er det essentielt at anskue alt dette som en vedvarende proces, der giver anledning til videre udvikling og en kontinuerlig fintuning og forståelse af, hvad målgruppen ønsker at se.

Bliv ved med at udfordre branchen og de platforme man har til rådighed – og find din egen stil.

Byg processer

Som tatovør er det ofte begrænset, hvor meget tid du kan bruge foran skærmen på hjemmesiden og på de sociale medier.

Derfor er det vigtigt, at du har nedfældet processerne for arbejdsgangene, som ofte går igen i din forretning.

Lad mig komme med et eksempel: Hvad sker der, når en kunde henvender sig til dig via e-mail, og som gerne vil booke en tid hos dig? Er der en fast proces for det? Og hvad hvis første kontaktpunkt fra den potentielle kunde kommer via DM på Instagram? Er processen så den samme, eller er den anderledes?

Det er tanker som ovenstående, der kan være med til at flytte en forretning fra det nuværende stadie til det næste. Men det er de færreste, der rent faktisk sætter sig ned og tænker tankerne. Mit gode råd herfra er således; byg processer for dine kunder og for dig selv. Det skaber et kontinuerligt flow for begge parter, ved eksempelvis henvendelser om booking eller andet.

At få styr på alle de processer, der går igen gang på gang, kan også give dig ro i hovedet. Det gør det endvidere lettere for dig at ansætte en assistent eksempelvis, der skal kunne håndtere alle indkomne mails/beskeder.

Ovenstående er et simplificeret eksempel, men tag et kig på, hvilke processer og arbejdsgange der går igen i din forretning. Få disse processer nedfældet step-by-step, og kig herefter på, om hvorvidt de er optimale, og/eller om du kan automatisere dele af dem.

Når først du har nedfældet det, er det også lettere at ansætte sig ud af den tid, du i dag bruger på de pågældende arbejdsgange.

Jeg testede det selv ved at skrive mig op hos 10 af de mest populære tatovører i verden.

Nu vil jeg ikke give hele min research ud da den skal ligeledes bruges til kunder, desuden ved jeg ikke om de vil have priserne ud offentligt, men du kan herunder se hvilket skema jeg brugte.

Brugte nedenstående skema for at vurdere dem.

Skærmbillede 2023 06 29 kl. 10.26.19

At være gæstetatovør

En mulighed som mange tatovører drager fordel af, er at optræde som gæstetatovører i andre shops eller ved større konventioner som en del af markedsføringen af tatovørens tekniske kunnen. Her vil der nemlig være mulighed for at møde andre tatovører såvel som kunder, der har fulgt med på de sociale medier, men som endnu ikke har haft muligheden for at booke tid før nu.

Har man i forvejen opnået en vis status for sin kunnen på eksempelvis de sociale medier, vil det give anledning til en hel del opmærksomhed ved at optræde som gæstetatovører, da geografien for mange kunder kan være restriktiv i forhold til at kunne booke en tid.

Et godt tip er derfor at holde lidt øje med demografien for ens følgere på de sociale medier for at opnå et indtryk af, hvor det geografisk vil give bedst mening at optræde som gæstetatovør.

Som gæstetatovør opnår ens navn et større fysisk reach, end hvad de sociale medier kan bidrage med og giver anledning til at udvikle tekniske færdigheder med inspiration fra andre tatovører i branchen. Et godt forhold til andre tattooshops er altid godt givet ud, da det kan give anledning til fremtidige invitationer som gæstetatovør såvel som anbefalinger til kunder.

Fordelen er her, at mange tatovører finder det relativt nemt at flytte sig fra sted til sted, og der er dermed rig mulighed for at prøve kræfter med et par dage som tatovør i en ny by eller endda i et nyt land.

Et godt trick er at skabe lokal markedsføring omkring sig selv, før man ankommer til studiet. Det er i min optik lidt dovent bare at “ligge” det over på studiet.

Eksempel

Opsæt en kampagne på Meta’s platforme med en radius på 10 km (afhængigt af byens størrelse), og vælg interessen “tattoos”. Overvej at kombinere det med “engaged shoppers”, altså folk der bruger penge.

Lav 5-10 annoncer med dine bedste designs og skriv, at du vil være i “denne by” d. og d. dato. På den måde understreger du, at du er gæstetatovør i et fedt studie, og samtidig sikrer du dig, at du er fuldt booket, og meget muligt skaber en fremtidig venteliste.”

Jeg elsker eksempelvis at Ulas Yesilyurt altid laver disse:
Dem ville jeg helt klart udnytte i min annoncering hvis jeg stod for hans brand 😉

Skærmbillede 2023 06 29 kl. 14.26.56

Hjemmeside

Med de sociale mediers store indflydelse på branchen, har det for mange tatovører været igennem DM’s på de sociale medier, at deres bookinger er blevet gennemført. Der er dog stadig mange kunder, der ønsker at gå mere i dybden med deres research af tatovører, før de vælger at booke en tid. Her er en hjemmeside alfa og omega, da der her er langt bedre mulighed for at samle al den nødvendige information på ét sted.

Ofte kan man som kunde, opnå en masse information på de sociale medier, men en hjemmeside er oftest den, der vil være med til at give det sidste skub til at booke en tid.

Her vil der nemlig være plads til information om processen, hvor man kan finde den enkelte shop, hvem de ansatte tatovører nærmere bestemt er, information om helingsproceduren, hvilke produkter der anvendes og meget andet. Med andre ord kan en hjemmeside samle de informationer, som måske ikke står så knivskarpe og iøjnefaldende på Instagram.

Dertil vil en kontaktformular gøre bookingprocessen nem og enkel for både kunden og for tatovørerne tilknyttet studiet. Her vil der være mulighed for at kunden kan beskrive projektets stil og omfang og enten specifikt ønske en tatovør, der skal udføre arbejdet eller lade tildelingen af tatovør være op til virksomheden selv.

Det er nemlig ofte en længere beslutningsproces for den enkelte kunde at udvælge, hvilken tatovør der skal stå for det ønskede motiv blot ud fra et udvalg af billeder på Instagram eller Pinterest. Her kan der være behov for den rette ekspertise og know-how fra tatovørernes side af.

En hjemmesiden vil også give dig enormt meget data på dine potientielle kunder – hvilket vil være guld værd for markedsføringen.

Dashboard – via dashthis (kend dine tal)

I markedsføringen (ikke bare af en tatovør, men også i alle andre sammenhænge) er det essentielt for den videre planlægning at kunne danne sig et ordentligt overblik over sine tal og sin fremgang. Det gælder med andre ord om at kunne analysere den data, der kommer af din markedsføring og bruge den strategisk.

Til dette anvendes eksempelvis Google Analytics, som nu hedder G4 men jeg vil i denne forbindelse også slå et slag for mere overskuelige dashboard systemer, såsom Dashthis. Her er der nemlig mulighed for at hente data fra alle platforme; eksempelvis de sociale medier såvel som Google Ads og således få et overblik over den samlede performance.

Forestil dig du driver et studie – ville det ikke være fedt at have et dashboard på hver tatovør for at se deres performance og et overall dashboard der viser studiet’s performance?

Her kan der kombineres på kryds og tværs af datakilderne og således analyseres på de områder, du finder mest essentielle ved hjælp af fyldestgørende rapporter. Mit gode råd herfra er at vælge de områder, der giver bedst mening for din tatovørvirksomhed.

Det kan være fristende at benytte sig af alle værktøjer, der er til rådighed på én gang, men det kan også være en hæmsko! Hvis ikke man har haft muligheden for at sætte sig ordentligt ind i dem, er det en alt for energikrævende proces at nå i mål med dem.

Start derfor med de mest essentielle og anvend dine rapporter strategisk til den videre markedsføring.

Læs mere om, hvilke andre værktøjer jeg benytter mig af i markedsføringen her.

Søgninger på dit brand

Som beskrevet tidligere, vil en hjemmeside med al relevant information om tatoveringsprocessen med dertilhørende content i billede og videoformat, der kan vise processen på en inspirerende måde, være det, der i mange tilfælde kan agere det sidste skub til, at kunderne booker en tid via en kontaktformular.

For at din hjemmeside kan stå skarpt og være så relevant i sin opbygning som muligt, ville jeg derudover udarbejde en søgeordsanalyse.

Du kan ligeledes bruge Morningscore til nemt at lave et overblik over antallet af søgninger på både konkurrenter og andre tatovører og hele tiden kunne følge udviklingen på disse søgeord.

Denne analyse vil give dig et overblik over, hvor mange søgninger der eksempelvis er på dit brand, hvor mange søgninger der er om måneden på udvalgte søgeord, der relaterer sig til tatoveringer, samt hvor din hjemmeside rangerer på netop disse søgeord.

Derudover er det også interessant at benchmarke sig selv op mod andre brands og artister.

Skærmbillede 2023 06 29 kl. 10.35.31

Tip: Det er sindssygt svært at skabe et marked der ikke findes

Her mener jeg at hvis der i en måned er rigtig få søgninger på “tatoveringer”, er det nok fordi adfærden blandt målgruppen vidner om en lav interesse.
Som det ses herunder er antallet af søgninger i verden på “tattoos” meget stabilt, men der stadig måneder hvor det går bedre end andre.
Denne analyse kan du lave på samtlige markeder for at se hvornår i skal intensivere jeres marketing strategi.

Skærmbillede 2023 06 29 kl. 11.26.58

Herfra ville jeg udvælge de mest relevante søgeord og analysere på, hvorledes jeg kan rangere højt på disse og dermed skabe trafik til min hjemmeside.

På baggrund af disse søgeord vil jeg sikre mig, at min hjemmeside indeholder al relevant information relateret til disse. Mange gange kan dette komme naturligt i form at opsætning af kategorier på hjemmesiden med relevant skreven content samt udarbejdelsen af title-tags og meta-descriptions, der giver mening for disse undersider.

Det nemmeste værktøj til at få optimeret ens SEO performance er Morningscore, hvor du får konkrete tips til hvordan du kan optimerer din hjemmeside til mere synlighed i Google.

Vi bevæger os her over i SEO arbejdet, og herunder kommer et par ekstra gode råd til opsætningen af din virksomheds hjemmeside:

 • Optimer din hjemmeside til mobilbrug – mange brugere vil ledes herover fra din Instagramprofil og -annoncer.
 • Opsæt Google Search Console og indsend din hjemmesides sitemap hertil.
 • Optimer hastigheden på din hjemmeside – hav her fokus på for store mediefiler samt kvaliteten af din server.
 • Inkorporer links i din hjemmesides content, hvor det giver mening – eksempelvis interne links til relevante undersider såvel som eksterne links til samarbejdspartnere eller lignende.

PR artikler rundt omkring i verden

En af de største hack’s jeg har brugt når jeg skal udvide til et nyt marked er via brugen af strategisk placererede artikler. Alle medier har annonceplads. Det vil sige du kan købe artikler, direkte fra de største medier i verden.

Jeg bruger eksempelvis selv Bazoom til dette, Bazoom er en markedsplads hvor du kan købe artikler fra alle de store sider i verden. Tidligere blev disse artikler primært brugt til linkbuilding, men i dag bruger man dem også som social proof i bla. sin annonering.

Herunder har jeg logget ind på min Bazoom konto. 
Derefter har jeg sat en category der hedder Body Art. Her findes der 68 linkmuligheder jeg kunne starte med.

Skærmbillede 2023 06 29 kl. 11.14.35

Eksempel:

Lad mig give et konkret eksempel: Du skal åbne i USA, lad os sige i Los Angeles. Du vil gerne skabe noget lokal hype. Det er både for at få noget lokal linkværdi i forhold til lokal SEO, hvis det er et fokusområde for jeres studie, men du vil også gerne have nogle artikler, du kan bruge til din annoncering.

Du går ind på Bazoom og finder nogle lokale artikler i Los Angeles’ nærområde. Du finder nogle placeringer, der giver mening prismæssigt (priserne kan variere fra 100.000+ til 500 kroner) – disse artikler køber du så, eksempelvis “European tattoo studio opens in L.A. this summer”.

Den artikel bruger du så i din annoncering i L.A. mod folk, der er interesseret i tatoveringer.

På den måde skaber du din egen PR.

Kunstig intelligens

En af de brancher jeg tror der vil komme til at få meget ud af kunstig intelligens er netop tattoobranchen.

Systemer såsom ChatGPT (med image plugin), Microsoft Bing Image Create & Midjourney5

Udover at Apple via Ipad Pro (med Procreate) har revolutioneret branchen, tror jeg også på disse systemer gør.

Jeg har selv leget en del med disse platforme, og tidligere skrevet et indlæg omkring ChatGPT og markedsføring generelt.

Tanken er at i stedet for man skal tegne tatoveringer fra bunden, kan man hurtigt skabe ideer og baseline designs ud fra AI som stadig er unikke, så man har altså muligheden for at skabe et unikt design på rekord tid.

Herunder har jeg samlet lidt af mine egne eksempler fra Midjourney5.

Prompt: Capture the timeless beauty of a woman's face through a minimalistic, yet highly detailed black and grey tattoo. Emphasize her graceful features and evoke a sense of serenity and elegance.

mickhino Prompt Capture the timeless beauty of a womans face th ccfbc4be eb78 4834 ba10 944e55cf3ab5

Prompt: Craft an awe-inspiring tattoo design showcasing the phoenix bird rising from the ashes in the most insane and vibrant manner. This black and grey tattoo should encapsulate the essence of rebirth, power, and unyielding strength.

mickhino include some geometry behind the bird 1be7c723 dcc4 4ee8 9486 c7b773af3868

Prompt: An angel and a devil fighthing. B and W in a tattoo style.

mickhino An angel and a devil fighthing. B and W in a tattoo st cbc76716 60d2 4ea3 873a 6cb349470c10

Offline promo

Man må ikke glemme, at tatoveringer i princippet er ’levende kunstværker’.

Sådan ser jeg i hvert fald på det, da der fra tatovørens side er blevet lagt en hel del tid og kræfter i at få motivet til at stå knivskarpt på huden, og når den endelig er klar til at se dagens lys, er det ganske enkelt et lille stykke af den enkelte tatovørs tekniske kunnen og kreative evner man har med sig resten af livet.

Denne form for ”promo” er guld værd, da en tatovering er et synligt produkt, der kan vække umiddelbar beundring fra omverdenen og give anledning til at høre nærmere om, hvem tatovøren bag dette motiv er for at booke en tid selv.

Mange tatovører oplever popularitet, når der blandt venner og bekendte bliver refereret til og anbefalet tatovører på baggrund af en positiv oplevelse og et flot slutresultat.

Sørg derfor altid for, at dine kunder føler sig komfortable hele vejen igennem processen og skab personlige værker, der giver anledning til anbefalinger i vennegrupper – ofte vil den samme stil nemlig være eftertragtet blandt venner!

Sådan har mange af mine venner hvert fald valgt at booke tid hos de tatovører jeg er blevet tatoveret af.

Kom du så langt?

Så er jeg inderligt glad for du gad læse med.

Det bliver et lidt længere indlæg end først antaget. Sådan kan det gå til tider.

Måske du kender en i branchen der ville få gavn af at læse ovenstående?

Så ville jeg blive meget glad for en deling.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 års tips og tricks?

På LinkedIn deler jeg hver uge tips og tricks med mere end 7.000 følgere. Det er gratis at følge med og du kan altid “unfollow” mig igen. Vil du være med?

Gratis tips og tricks »