Personlig branding
Strategi og sparring
Annoncering
Facebook & Instagram
Webdesign
Sparring på ny side

Kort introduktion

Daniel er blevet en af mine nære venner og med over 100.000 følgere på Instagram også blevet en af Danmark’s mest populære tatovører. Han har forvandet sin karriere fra at være en aspirerende gymnast til at tegne det vi normale mennesker ville kalde for magi.

Daniel kom til mig med at ønske om at tage hans personlige branding til næste niveau – say no more, det er lige i min boldgade og jeg er stolt af at have bidraget til en af mine nære venner. Daniel har formået at gribe alle mine tanker og udføre dem i hans hverdag. Fra altid at bruge samme farver i hans tattoo setup (orange) til at lade dem gå igen på sociale medier.

Personlig branding handler ikke om at gøre én ting korrekt, men om man bitte små steps korrekt hver dag.

Løsning

Min rolle overfor Daniel har været at komme med alt den viden jeg har opnået de sidste mange år omkring personlig branding. Jeg har set nogle af verdens største personlige brands blive større og været ekstremt priviligeret over dette. Den viden gav jeg Daniel.

Dertil har jeg stået for hans personlige annoncering på hans Instagram profil og Facebook profil. Vi har opnået flere millioner visninger på hans tatoveringer hver måned og flere af hans tatoveringer er gået viralt på diverse tattoo sites og tattoo profiler. Noget jeg er ekstremt stolt af.

Jeg har fulgt med i Daniel’s fremgang og hans evne til at blive en bedre og bedre tatovør, hans evne til at blive en bedre tatovør gør mig ekstremt glad fordi det hjælper hans brand og han udlever 100% hans drøm i dette. Jeg opsatte Dashthis som dashboard for at kunne følge med i Daniel’s fremgang, både på hans personlige brand og ikke mindst mht. antallet af følgere. Det har været en vild rejse og klart nogle af de vildeste tal jeg har set til dato.

Daniel Paarup
Tattoo artist, Iron & Ink
Om Micky Weis...

I 5 år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Micky. Det har været og er fortsat et fantastisk samarbejde, da han udviser lige så stor passion og engagement i udviklingen af mit brand, som jeg selv. Han er en passioneret mand, der i løbet af de sidste 5 år, har skabt helt utrolige resultater for mit brand. Resultater, jeg aldrig havde været mulige uden hans kreative tilgang og evne til at tænke ud af boksen.

Han viser gang på gang hvor vigtigt det er for ham, at mit brand og mit arbejde opnår absolut succes. Han giver klart udtryk for hvor investeret han er og forstår at bringe potentialet i mit brand til helt nye højder. Ydermere er han meget behaglig og ærlig at arbejde sammen med.

Det er svært at anbefale Micky nok, men har du ambitioner om at skabe noget digitalt, vil jeg til enhver tid anbefale Micky med på sidelinjen i processen.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.