KPIér
Opsætning af KPIér
Annoncering
200% vækst via FB & IG ads
Ekstern CMO
Strategi og sparring

Kort introduktion

Organic Basic er en dansk virksomhed der nu også har base i USA – San Fransisco. Fokusområdet er organisk undertøj der både er godt for sundheden og for miljøet. Gennem forskellige grene af undertøj har teamet formået at skabe en solid succes i både indland og udland.

Løsning

Når man vokser med den hastighed og gerne vil udover landegrænserne er det vigtigt med stærke KPIér og hånden nede i mulden. Med ansvaret for alt data analyse, Facebook annoncering og brandtiltag har jeg sammen med teamet fungeret som ekstern growth hacker. Et team og en process jeg nyder at være en del af.

Mads Fibiger Rasmussen
Founder & CEO of Organic Basics
Om Micky Weis...

Micky adskiller sig fra mange andre digitale marketingskonsulenter på flere områder, men nok vigtigst af alt har hans erfaring som CMO i raket-voksende internetvirksomheder gjort, at han er meget hurtig til at sætte sig i kundens sted. Han har enorm god forståelse for både bløde branding værdier, samt hårde ROI metrics. Micky adskiller sig ligeledes ved at mestre teknisk analyse af samtlige online kanaler, herunder SEO, Facebook, Adwords, Amazon, etc. – det er sjældent at finde en konsulent der både har den tekniske forståelse, og den strategiske CMO forståelse. Det er desuden en fornøjelse at arbejde sammen med en konsulent, der er i stand til at arbejde så dynamisk og fleksibelt som Micky gør. Bedste anbefalinger herfra.

Få et uforpligtende tilbud

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres data – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

  • Er der potentielle Growth Hacks?
  • Er alt sat rigtigt op?
  • Hvor kan vi skalere, og hvad kan vi slukke for?

Det er disse spørgsmål, jeg stiller mig selv og mine kunder, som jeg egentlig betragter som samarbejdspartnere.