Online marketing

Online marketing – hvorfor er det blevet et så populært buzzword?

 

Marketing er ikke et nyt begreb der er taget ned fra hylden. Fra diverse modeller til offline medier – faktisk menes det at marketing kan dateres tilbage til 1700 tallet. Under den industrielle revolution blev det lettere for forbrugere at købe både ydelser, varer og services – derfor blev det også mere attraktivt for virksomheder at skabe synlighed.

 

Spol tiden frem til den teknologiske udvikling, specielt med fremkosten af computeren, internettet og siden smartphones har revolutioneret den måde hvorpå vi tænker markedsføring. Vores evne til at samle data ind har skabt nye muligheder for at personalisere vores annoncering.

 

Igennem de sidste 10 år har jeg arbejdet med netop marketing – og de sidste 5-7 år intensivt med dataanalyse. Den viden jeg har tillært mig igennem de år og via et hav af cases har jeg nu et ønske om at sende videre ned i økosystemet til dig der kunne finde det interessant.

Herunder kan du finde de blogindlæg jeg har fundet relevant at skrive om marketing – i særdeleshed den online tilgang til emnet.

Jeg har altid været fascineret af kunsten i at bygge og skabe velfungerende hjemmesider og specielt webshops. Det er nærmest en kunst i sig selv fordi der er så fin en balance mellem fancyness og det simple. For meget krydderi ødelægger din konverteringsrate og for lidt...

Podcast er blevet et medie der er sprunget i luften de sidste par år - og det gælder ikke mindst indenfor markedsføringgenren. Jeg har selv lyttet meget til podcast igennem de sidste par år - og ikke mindst selv været meget i par stykker om end...

Wow! 2020 - what a crazy year. Det skal næsten skrives på engelsk. Det har på alle måder været et meget, meget specielt år, for os alle. Inklusive undertegnede. Jeg har dog altid været inspireret af alle de fantastiske ildsjæle der ikke lader sig slå ud. Om...

Ingen besøgende? Jeg kender følelsen! Det er kedeligt ikke at få trafik til sin hjemmeside! Vil du også have en bid af Google kagen? Så læs med her, og bliv klogere på Google optimering også kaldet SEO! Hvad er SEO - også kendt som søgemaskineoptimering? Få svaret serveret på...

Jeg får tit spørgsmålet: Micky, arbejder du kun strategisk, med de virksomheder du arbejder med? Egentlig er svaret nej, men med modifikationer. De sidste 10 år har jeg været ekstremt priviligeret og fået lov at arbejde på tværs af brands, virksomheder, store budgetter samt værktøjer. I dag...

Hvor hulan kom de salg fra? Den ultimative guide til attribution, og hvad dertil hører. Læn dig tilbage i stolen, i sofaen, med andre ord: Sæt dig godt til rette som var du klar til en god meditationstime, min opgave er dog ikke at du falder...

Et spørgsmål, jeg ofte får: Kan man virkelig bruge internettet til at markedsføre sin lokale foretning? Uden tvivl - er mit svar! Dette blog indlæg er skrevet til dig, der driver en natklub, en lokal frisørsalon, en restaurant - ja, til dig, der driver en lokal forretning,...

Wow! Velkommen i 2020! Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år, det er jeg i hvert fald. Med fuld fart frem. Nye cases er kommet til og flere spændende foredrag og rejser står i sigte. En af de cases jeg er rigtig stolt af...

Hvordan får man det maksimale ud af sin LinkedIn profil? Igennem de sidste 5-6 år har jeg fået utrolig meget ud af at bruge LinkedIn. Mere end 3.300 inspirerende følgere, en lang række jobtilbud og en masse gode debatter samt et stærkt digitalt netværk. Jeg har en drøm...

Influencer marketing – du har helt sikkert hørt om denne disciplin før! Med mindre du har tilbragt det sidste lange stykke tid på en planet uden internetforbindelse; det må nemlig være den eneste logiske forklaring på, hvordan du har undgået at blive introduceret for det...