Online marketing

Online marketing – hvorfor er det blevet et så populært buzzword?

Marketing er ikke et nyt begreb der er taget ned fra hylden. Fra diverse modeller til offline medier – faktisk menes det at marketing kan dateres tilbage til 1700 tallet. Under den industrielle revolution blev det lettere for forbrugere at købe både ydelser, varer og services – derfor blev det også mere attraktivt for virksomheder at skabe synlighed.

Spol tiden frem til den teknologiske udvikling, specielt med fremkosten af computeren, internettet og siden smartphones har revolutioneret den måde hvorpå vi tænker markedsføring. Vores evne til at samle data ind har skabt nye muligheder for at personalisere vores annoncering.

Igennem de sidste 10 år har jeg arbejdet med netop marketing – og de sidste 5-7 år intensivt med dataanalyse. Den viden jeg har tillært mig igennem de år og via et hav af cases har jeg nu et ønske om at sende videre ned i økosystemet til dig der kunne finde det interessant.

Herunder kan du finde de blogindlæg jeg har fundet relevant at skrive om marketing – i særdeleshed den online tilgang til emnet.

Hvordan ville jeg markedsføre en ejendomsmægler?
plus

Hvordan markedsfører man en ejendomsmægler? Vi har været igennem en del forskellige brancher efterhånden, og jeg er glad for, at der kommer flere og flere […]
Læs det fulde svar

Hvordan ville jeg markedsføre en bager?
plus

Hvordan ville jeg markedsføre en bager? Som et nyt tiltag vil jeg – hver uge – komme med mine bud på, hvordan man kan markedsføre […]
Læs det fulde svar